; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin dumitrescu

Of, dieta mea! Chef Florin Dumitrescu a intrat la regim

10 August 2017

O fi vorba de competiție culinară la „Chefi la cuțite', emisiunea Antenei 1 al cărei sezon 4 va fi difuzat toamna aceasta, dar în culise se desfășoară și o altă întrecere!

 

Sezonul trecut, prezentatoarea Gina Pistol l-a provocat pe Cătălin Scărlătescu să slăbească și să-și intre în formă, iar chef-ul chiar s-a conformat peste vară.

Cum Sorin Bontea e tras ca prin inel, pe el gestul lui Scărlătescu pare să-l fi lăsat indiferent. Cine a fost însă impresionat a fost în mod evident recent aniversatul Florin Dumitrescu, care – din dorința de a-și crește probabil șansele unei victorii în următorul sezon, a trecut și el la dietă!

Dumitrescu a început de curând o dietă proprie, în care renunță la tentațiile culinare cu care este obișnuit în favoarea unui singur fel de mâncare, alternat la trei zile.

Așa se face că cel mai ambițios dintre jurați se supune unui tratament ,,la cuțite', în care unicul aliment permis în primele zile a fost salata de varză. În continuare, se pare că orezul va câștiga teren, înlocuind atât delicioasele ouă benedict de la micul dejun, cât și coastele de porc aromatizate în cele mai delicioase sosuri de la ora prânzului.  Unde mai pui că desertul este ca și inexistent (pe noi ne doare și să scriem aceste cuvinte).

Dar Florin Dumitrescu e optimist până una alta:

„Eu am ales să urmez regimul acesta pentru a da jos câteva kilograme și pentru a-mi demonstra că exista viață și fără unt, cartofi prăjiți, burgeri și deserturi cu multă ciocolată!', a declarant chef-ul care promite că, în ciuda restricțiilor culinare, se simte mai bine ca oricând.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare