; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Octavian Strunilă

Octavian Strunilă, despre bucuria de a fi tată, la „Ce se întâmplă, doctore?”

30 September 2016

Sâmbăta aceasta, de la 10:30, Oana Cuzino aduce informații utile despre importanța alimentației corecte, parenting și nutriție, într-o nouă ediție „Ce se întâmplă, doctore?'.

oana-cuzino

Oana Cuzino va prezenta noțiunile de bază pentru o viață sănătoasă, folosindu-se de povestea apei. Vom afla dacă apa pe care o cumpărăm de la magazine este cea potrivită, ce anume indică acest lucru și de ce o apă este mai bună decât alta. Echipa emisiunii va trece și prin laborator, pentru a vedea cum ne înțelegem din punct de vedere biologic cu lucrurile din casă, indiferent de natura lor. De la cuptorul cu microunde și curentul electric, până la banalele produse de igienă și animalele de companie.

octavian-strunila

Discuția de săptămâna aceasta despre parenting vizează rolul tatălui în creșterea copilului. Octavian Strunilă, unul dintre căpitanii celor două echipe ale emisiunii „Jocuri de celebritate', va fi invitatul ediției „Ce se întâmplă, doctore?' de sâmbătă.

Actorul va vorbi despre bucuria de a fi tată și ne va împărtăși câteva dintre aventurile prin care trece zilnic.

„Ce se întâmplă, doctore?' este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

Te-ar putea interesa și:

1. Oana Cuzino: sfaturi pentru o toamnă fără boli

2. Oana Cuzino se amuză când e parodiată

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare