; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Octavian Strunilă

Octavian Strunilă, un infractor în “Pariu cu viaţa”

08 May 2013

În episodul de diseară din “Pariu cu viaţa” (Pro TV, 21.30), Sara, Monica şi Dana se află în pericol!

În timp ce se află noaptea singure în parc, Sara, Monica şi Dana sunt sechestrate de un grup de răufăcători, condus de… Octavian Strunilă.

În urma unei neînţelegeri cu directorul şcolii, infractorii vor să o ia pe Sara, însă coincidenţa face ca în clipa în care vor să o răpească, lângă ea să se afle şi prietenele ei, Monica şi Dana. Astfel, cele trei fete sunt răpite, moment în care Sara îşi dă seama că în viaţă trebuie să lupţi ca să trăieşti', spune Sore.

“Monica face un tratament cu hormoni şi are tot felul de idei “nebune”. Pleacă alături de Dana la shopping, se duc să se plimbe şi întâmplător o văd pe Sara, care e luată pe sus de doi băieţi. Vrând să o salveze, Monica şi Dana pică la mijloc. Am filmat într-o fostă fabrică de fier timp de 14 ore. Sunt imagini dure, însă, din păcate prezintă realitatea crudă”, spune Alexia.

În episodul de azi, telespectatorii vor urmări şi multe secvenţe pline de umor: Mara, Zâna şi Tănţica ies ca fetele în oras şi, fără să ştie, ajung într-un club de striptease… masculin! Şi tot atunci se vor delecta cu momente muzicale magice interpretate de Criss şi Vlad – Everything' şi de Dima – Cryin in the Rain'.

img_4564_resize

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare