; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Octavian Strunila   personajul Cornel din serialul de comedie Fetele lu

Octavian Strunilă devine Cornel, în “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, din 12 martie

20 February 2014

Octavian Strunila - personajul Cornel din serialul de comedie Fetele lu' Dom' Profesor - Kanal DOctavian Strunilă, unul dintre actorii din “Fetele lu Dom Profesor” (Kanal D), şi-a cumpărat de curând teren pentru a-şi construi o casă în Crevedia.

“Ce-mi doresc eu de la viaţa asta? Îmi doresc să am o casă pe pământ, cu grădină mare, cu vie și livadă, iar cu restul banilor să îmi educ copiii așa cum trebuie. Nu să îi țin în puf, ci să le acord maximum de atenție, să învețe la școli bune, să călătorim mult împreună. Visul meu este să îmi cumpăr o rulotă și să străbat toată Europa! Încetul cu încetul, îmi voi construi casa. Dar, până când copiii nu vor termina studiile, nu vom renunța la București, pentru că ei trebuie să aibă acces la școală. Însă, până atunci va fi casa noastră de weekend, de vacanță. În plus, îmi va fi de mare ajutor când voi avea filmări la Buftea', a declarat actorul.

Octavian Strunilă îl interpretează pe Cornel, un instalator neîndemânatic, în Fetele lu Dom Profesor', serialul de comedie ce va fi difuzat din 12 martie, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare