; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Octavian Strunilă, al zecelea câştigător la „Dansez…”

02 December 2010

Câştigătorii celui de-al zecelea sezon al emisiunii Dansez pentru tine', ai premiului de 60 000 de euro şi ai trofeului visurilor au fost, în urma voturilor telespectatorilor, Octavian Strunilă şi Ella Dumitru. Premianţii au mulţumit tuturor pentru un vis implinit şi au uimit printr-un gest simbolic şi altruist: Octavian, Ella şi coregraful Lilian Caruş au decis să ofere trofeul visurilor colegilor lor de concurs care au ocupat locul al doilea, Adela Popescu şi Alexandru care, consideră ei, au cucerit pe toată lumea cu dansurile lor artistice.

.

Astfel, Adela Popescu şi Alexandru Lică au câştigat un premiu de 20 000 de euro şi trofeul visurilor la care au aspirat toţi concurentii.

Şi restul concurenţilor au avut parte de multe alte surprize şi de premii consistente, în urma unor dansuri speciale executate de Loredana, Delia Matache şi Jorge, Vica şi Edi Stancu, Elena Gheorghe şi Cornel Ogrean, Cheeky Girls cu Piticu şi Cătălin Josan, CRBL şi soţia lui, Elena, alţi concurenţi au mai putut primi sume suplimentare de bani cu care să încerce să-şi ducă la buna îndeplinire visurile.

.

La finele acestui sezon:

  • Liliana, partenera lui Jorge, a primit în total 4500 de euro
  • Claudiu, partenerul Doiniţei, a primit 7500 de euro
  • Ana Maria Iordan, partenera lui Bogdan Vlădău, a primit cu tot cu premiul juriului (obţinut pentru exuberanţa şi optimismul ei) 9500 de euro
  • Stefan Giurgea, partenerul Nicolei, a strâns 15000 de euro
  • Lena, partenera lui Razvan Fodor a luat cu tot cu Premiul de Popularitate (obţinut în urma voturilor publicului) 13 000 de euro
  • Tudor, ocupantul locului al treilea, a primit şi un premiu pentru eleganţă şi a plecat acasă cu 19 200 de euro.

.

Şi alţi foşti concurenţi au avut parte de daruri din partea emisiunii Dansez pentru tine'. Denis Tamplaru, copilul pentru care au dansat în sezonul al cincilea Andra şi Cornel Ogrean, a mai primit 3000 de euro, Mini Edi, Cristian Lucache, a primit 2000 de euro, iar Kassandra, fetiţa pentru care a dansat Brigitte Sfat, a primit din partea unor anonimi 10 000 de euro.

Platoul emisiunii a vibrat în urma duelului remarcabil între Mihai Petre şi Wilmark. Cei doi membri ai juriului au facut un recital de dans alături de partenerele lor, pe ritmuri latino, dar spre disperarea lui Wilmark, şi de jive.

Tot un duel fascinant au făcut şi cele două perechi care au facut istorie în Mexic, la varianta internationala a emisiunii Dansez pentru tine', Andreea Balan şi Petrişor Ruge şi Laura Cosoi şi Bogdan Boantă. Beatrice Rancea a dat pentru câteva minute pupitrul de jurizare pentru ringul de dans şi a făcut un tango plin de expresivitate alături de o parte din baletul emisiunii.

O parte din redacţia emisiunii Dansez pentru tine' care de 10 sezoane munceşte pentru documentare, producţie şi tot ce ţine de munca de culise a emisiunii s-a mutat în lumina reflectoarelor, cu un dans sexy care a stârnit ropote de aplauze, pentru Grigore Moldovan şi fratele său Ionut care au cucerit telespectatorii cu povestea lor dramatică în sezonul al nouălea.

Preselecţia pentru al 11-lea sezon Dansez pentru tine' va avea loc în ianuarie, pe data de 15, la Teatrul Nottara din Bucuresti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare