; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mistretzu’, cârcotaş şi în vacanţă

FOTO: Octavian Păscuţ, cârcotaş şi în vacanţă

29 August 2013

Octavian Păscuţ alias Mistretzu de la Cronica Cârcotaşilor' s-a întors din vacanţă cu bateriile încărcate pentru un nou sezon al show-ului de la Prima TV.

Anul acesta şi-a petrecut concediul în Bulgaria şi România, prima destinaţie lăsându-i un gust puţin amar.

Am fost 10 zile la Duny, a doua oară şi ultima, zic eu, pentru că românii au descoperit locaţia şi au populat-o, în purul spirit românesc, cu agitaţia şi goana după băutură şi mâncare. Pe principiul Duny e o locaţie extraordinară, păcat că e locuită… de români. Având în vedere că Alex a crescut, anul viitor vom merge într-un loc mai îndepărtat, pentru că i-am promis că o să mergem cu avionul', cârcoteşte Mistretzu.

Tavi şi-a petrecut restul vacanţei în ţară.

„Împreună cu familia am vizitat nişte rude la Piteşti, apoi am mers la Vidraru şi mănăstirea Curtea de Argeş. Am fost şi la Statuia lui Prometeu' sau mai pe întelesul copilului Omul de Fier', cu care a vrut neaparat să se fotografieze. Aş fi vrut să vedem şi Transfăgărăşanul, dar a fost înnorat şi a plouat', a spus Cârcotaşul.

mg_3497

Picture 1 of 3

El mai spune că preferă escapadele scurte, „o zi sau două maxim în fiecare locaţie, pentru că Alex este fascinat de hoteluri şi îi place să le schimbe. În ultima vreme bucuria concediului se vede prin ochii lui Alexandru. Daca el e bucuros mi se umple şi mie inima de bucurie. Sentimentul pe care îl trăieşti când îţi vezi copilul descoperind locuri noi, este de nedescris prin cuvinte, trebuie trăit', încheie Octavian Păscuţ.

Mistretzu şi colegii săi Cârcotaşi vor reveni din septembrie la Prima TV cu un nou sezon al Cronicii'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare