; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Octavia Spencer are planuri post-Oscar: o operaţie estetică!

24 February 2012

Octavia Spencer, care a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din „The Help', ştie deja ce cadou îşi va oferi în cazul (foarte probabil, de altfel, n.r.) în care va câştiga trofeul, scrie People.com.

Actriţa de 39 de ani a declarat că îşi doreşte ca primul lucru pe care şi-l va oferi să fie o programare la un chirurg plastician.

„Îmi voi face o operaţie la sâni. Va fi primul meu cadou. Voi face asta. M-am gândit să îmi sărbătoresc cei 40 de ani cu nişte sâni care să arate exact ca atunci când aveam 17 ani', a spus actriţa.

Cu toate acestea, nu vă aşteptaţi ca schimbarea de look să aibă loc imediat după gala de duminică, pentru că Spencer are deja un program aglomerat pentru următoarea perioadă.

„Chiar după Oscaruri încep un nou film. Vom filma în afara ţării timp de patru luni, deci mă voi întoarce cam prin august. Ei bine, aş vrea să fac operaţia prin noiembrie. Aşa m-aş putea relaxa până prin luna ianuarie', a explicat Octavia Spencer.

La gala de duminică, pe care o puteţi urmări în direct la HBO începând cu ora 2 noaptea, Octavia Spencer va concura pentru trofeul „cea mai bună actriţă în rol secundar' cu Berenice Bejo („Artistul'), Jessica Chastain („Culoarea sentimentelor', Melissa McCarthy („Domnişoare de onoare') şi Janet McTeer („Albert Nobbs').

Citeşte şi:

Lista nominalizaţilor la Premiile Oscar din 2012

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare