Homepage  / Vedete româneşti

Octavia Geamănu nu vrea să meargă în vacanțe romantice cu soțul Marian Ionescu. Experiența pe care nu o poate uita: „A fost infernal!”

Octavia Geamănu nu vrea să meargă în vacanțe romantice cu soțul Marian Ionescu. Experiența pe care nu o poate uita: „A fost infernal!”
17

de Cristina Țapu,

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt căsătoriți de aproximativ nouă ani, iar împreună au un fiu care le aduce zâmbetul pe buze. Fosta prezentatoare nu ezită să vorbească despre viața de familie, iar acum a făcut noi dezvăluiri neașteptate. Iată care este motivul pentru care Octavia nu-și dorește să plece într-o vacanță romantică doar cu soțul ei!

Octavia Geamănu nu dorește să meargă în excursii romantice cu soțul său, Marian Ionescu

Octavia Geamănu a făcut, în repetate rânduri, dezvăluri despre viața de familie. Astfel, fanii au aflat că fosta prezentatoare nu gătește și doarme separat de soțul său, fiecare dintre ei având propriul dormitor. De această dată, Octavia a dezvăluit care este motivul pentru care, spre deosebire de alte femei, nu visează la o excursie romantică alături de bărbatul iubit.

Octavia Geamănu susține că a fost într-o singură escapadă romantică alături de Marian Ionescu, iar aceasta s-a dovedit a fi mai mult decât suficientă. Marian a fost mult prea energic pentru gusturile fostei prezentatoare și nu i-a acordat timp de odihnă în timpul excursiei de trei zile. Ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanță liniștită s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Octavia.

octavia-geamanu-nuntaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„Cu Marian am fost o singură dată într-o vacanță planificată de mine, pentru că se voia a fi romantică. Am zis să fac și eu un cadou romantic: 3 zile la Roma. Ne-am dus dimineața la Roma, ne-am plimbat, m-a alergat Ionescu prin toată Roma. Pac, seara la 11.00 am ajuns la hotel și zice: “Ok, și noi mâine ce facem?” Cum adică ce facem? O luăm de la capăt, că practic azi m-ai alergat la toate punctele pe care le aveam pe listă! “A, nu, iubirea mea, exclus, lasă că te duc eu undeva!”, a povestit Octavia, conform Unica.

„La Amsterdam m-a dus! A sunat în seara aia, dimineața la 6.00 cum zburam noi la Amsterdam. Am ajuns epuizată, praf, ne-am plimbat prin Amsterdam, pe canal, am mâncat, pe la 7.00 am zis să ne și cazăm undeva, că practic m-ai alergat prin tot Amsterdamul. “Baby, dar noi mâine ce facem?” Cum adică, ce facem?  O luăm de la capăt! “Nu, iubirea mea, te duc eu la Paris”. Și ia uite cum ne-am cazat noi în seara aia, pentru că la 11.00 am luat avionul spre Paris, am ajuns pe la 3.00- 4.00 dimineața, un zbor infernal. Eram terminată, plină de nervi, i-am zis: ‘oricum nu mai plec niciodată cu tine în vacanță romantică’.  Mi-a ieșit pe nas vacanța aia. Și de atunci real, noi doi singuri nu am mai plecat niciunde, dar nici nu mai vreau”, a dezvăluit fosta prezentatoare.

Octavia Geamănu a răbufnit pe rețelele sociale, după ce a fost criticată pentru faptul că ea și soțul ei, Marian Ionescu, au dormitoare separate. Mai multe persoane au criticat-o pentru modul în care alege să își trăiască povestea de iubire. 

Octavia Gemănu și Marian Ionescu nu împart același dormitor

Acum ceva timp, Octavia Geamănu a mărturisit că ea și soțul ei au dormitoare separate, fiecare bucurându-se de spațiul personal. Ulterior, mai multe persoane au criticat-o pentru faptul că ea și Marian Ionescu nu împart același dormitor. Așadar, Octavia Geamănu a avut o reacție dură și un mesaj pentru cei care o critică.

Nu e ușor să păstrezi o relație vie, să fii îndrăgostit și după un deceniu, ori două, ori trei de omul lângă care îți petreci viața, însă eu am crescut cu convingerea că o fi greu, dar nu imposibil. Dacă ai suficient spațiu în casă, nu e păcat să nu te bucuri de intimitate fără să fugi de partener? Să ii respecți nevoile, poate tabieturile, fără că acestea să te afecteze în vreun fel? Ce e greșit să ai spațiul tău în care să-ți aduni gândurile, să fii tu cu ține trăind în armonie cu partenerul tău? Da, cred în a păstra o urmă de mister în față omului cu care trăiești, căci sunt atâtea situații despre care chiar nu trebuie să știm.

Multe cupluri se culcă pe urechea lui “e a mea”, “e al meu”, însă nimeni nu ne aparține. Iar când alegi să îți împarți viața cu cineva, dacă i-ai dăruit-o până la a o anula pe-a ta, să nu ajungi să fii surprins când partenerul va caută altceva. Să iubești și să fii iubit, să trăiești în armonie deplină fără prea mare efort, serios dacă nu constat că ține mult și de noroc. S-aveți noroc să fiți cu-adevărat fericiți, nu de ochii lumii, ci alături de omul pe care îl iubiți. E o urare din suflet. Gânduri bune!” a mai scris Octavia Geamănu, în mediul online.

Sursă foto: Instagram Octavia Geamănu

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton