; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Octavia Geamănu va prezenta Observator 23

09 May 2012

Începând de miercuri, 9 mai, de la ora 22.15, Octavia Geamănu va aduce telespectatorilor Antenei 1 cele mai importante ştiri ale zilei de la pupitrul Observatorului de noapte. Schimbarea vine după ce cunoscutul prezentator Andrei Zaharescu a fost numit în funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului României.

„Încep prin a-l felicita pe Andrei Zaharescu. Telespectatorii au fost alături de Observatorul de noapte și audiențele au demonstrat acest lucru. Mă simt onorată pentru propunerea primită.  Vreau să mulțumesc foarte mult echipei Antena 1 pentru încrederea acordată. Este un pas important pentru mine. Vă aștept diseară la Observator', a declarat Octavia Geamănu.

„Le urez succes foștilor mei colegi'

Andrei Zaharescu

Andrei Zaharescu a prezentat, marți seară, ultimul jurnal înainte de a-și prelua postul de Purtător de cuvânt al Guvernului.

Referitor la o eventuală întoarcere în televiziune după mandatul de la Guvern, el a declarat, pentru Pagina de media, că este „mult prea devreme să mă gândesc la așa ceva. Deocamdată vreau să fiu atent la ce urmează să comunic în noua calitate. Acum sunt foarte capacitat de ceea ce voi face'.

Zaharescu a mai spus că „propunerea a venit din partea premierului, săptămâna trecută. Am stat, m-am gândit, am întors-o pe toate fețele și am acceptat. Cred că a contat modul meu de adresare către telespectator'.

„Am încercat să le aducem telespectatorilor un alt fel de emisiune informativă. Le-am arătat știrile, nu le-am prezentat și i-am provocat ca și ei la rândul lor să își pună întrebări. Noi, întreaga echipă, am crezut foarte mult în acest lucru. Timpul ne-a arătat că am avut o gândire bună, că și telespectatorii ne-au fost alături. Le urez mult succes foștilor mei colegi!', a declarat Andrei Zaharescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare