; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Octavia Geamănu și Marian Ionescu

FOTO| Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit în acest weekend

02 February 2015

Prezentatoarea Observator Special de la Antena 1 s-a căsătorit cu Marian Ionescu, liderul formației Direcția 5. Cei doi au avut parte de o cununie ieșită din comun: s-au căsătorit la Galați, acolo unde formația Direcția 5 se află în turneu, fără rochie de mireasă și doar cu cei mai apropiați prieteni de față.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu

A fost extravagant, ca aproape tot ce înseamnă rock', spune Octavia.

Am ales să ne casatorim în afara Bucureștiului pentru că ne-am dorit ca acest eveniment special pentru noi să fie unul discret. I-am avut alături doar pe cei mai apropiați prieteni, însă chiar și pentru ei a fost o surpriză. Nimeni, în afara de mine și Marian, nu a știut că în timpul acestui turneu noi doi ne vom căsători. Prietenii cu care ne aflam la Galați în turneu credeau că urmează să ieșim la masă, în oraș', mai spune prezentatoarea Observator Special.

[Not a valid template]

Cum a fost cererea în căsătorie?

Octavia Geamănu povestește că cererea în căsătorie a venit mai demult, la fel și inelul de logodnă, însă abia acum au decis ca data de 31 ianuarie să fie cea în care vor deveni oficial soț și soție.

A fost emoționant, deși noi știam de mult timp că urmează să ne căsătorim, făcusem deja logodna. Din momentul în care am luat hotărârea să ne căsătorim discret, în timpul acestei deplasări la Galați, am mai avut doar de depus actele aferente', continuă Octavia, care și-a păstrat numele de dinainte de a se căsători.

Imediat după cununie, chiar în timpul concertului susținut de Direcția 5, Marian Ionescu și-a chemat pe scenă proaspăta soție și a făcut în fața fanilor anunțul cel mare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare