Homepage  / Vedete româneşti

Octavia Geamănu, noi detalii despre procesele pe care le-a intentat Antenei 1: „Rămâneți aproape pentru că spectacolul continuă”

Octavia Geamănu, noi detalii despre procesele pe care le-a intentat Antenei 1: „Rămâneți aproape pentru că spectacolul continuă”
16

de Cristina Țapu,

Octavia Geamănu se află în mijlocul a trei procese împotriva Antenei 1, după ce, acum doi ani, a fost neașteptat retrasă de pe post, fără nicio notificare oficială, iar un an mai târziu a fost concediată. Ea afirmă că nu va abandona niciunul dintre aceste procese, exprimându-și încrederea că va obține victoria în fiecare dintre ele. Iată cele mai noi informații despre procesele în care este implicată Octavia!

Octavia Geamănu nu renunță la procesele intentate Antenei 1

În 2022, Octavia Geamănu a fost înlocuită în emisiunea Observatorul de Weekend de la Antena 1 de către Irina Ursu. Aceasta a acuzat postul de televiziune că nu a informat-o în prealabil cu privire la înlocuirea sa, ci a luat decizia fără a-i oferi nicio notificare prealabilă.

Ulterior, timp de nouă luni, Octavia Geamănu a continuat să meargă la redacția Antenei 1, până în martie 2023, când a fost concediată. După aceste evenimente, Octavia Geamănu a inițiat acțiuni legale împotriva Antenei 1, postul la care a lucrat timp de 18 ani. Ea are trei procese pe rol și nu are de gând să renunțe la niciunul dintre ele până când nu se va face dreptate.

Octavia Geamanu spune in ce conditii s-ar intoarce in televiziune (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Octavia Geamănu a subliniat că nu a fost deloc o decizie ușoară să intenteze procese împotriva Antenei 1, dar a fost întotdeauna susținută de fanii săi, iar acest lucru i-a oferit curajul necesar.

„Nu e ușor să treci prin tot ce am trecut eu. Pe de o parte e adevărat că sunt situații în care Dumnezeu îți dă o putere fabuloasă ca să traversezi anumite momente și El e acolo lângă mine de când am decis să merg pe acest drum și doi, mare parte din putere mi-am luat-o de la voi, cei care mi-ați fost alături în acea perioadă în care stăteam în redacție de la 8 la 5 aiurea-n tramvai, de fiecare dată când deschideam rețelele de socializare vedeam cum mă încurajați cu gânduri bune în continuu”, a dezvăluit Octavia Geamănu.

„Cred că rușine ar trebui să le fie celor care se cred cine se cred în mintea lor, nu nouă, celor care luptăm pentru dreptate și adevăr. Cum s-ar spune, rămâneți aproape pentru că spectacolul continuă cu un viitor update”, a concluzionat fosta prezentatoare.

Cu ce se ocupă Octavia Geamănu după ce a renunțat la televiziune

Între timp, Octavia Geamănu și-a deschis un canal de YouTube unde îi învață pe fani trucuri de frumusețe. În plus, ea administrează, mai nou, și un podcast, „Gânduri bune”. 

Octavia Geamănu a dezvăluit recent că s-ar întoarce în televiziune doar în cazul în care i s-ar propune să prezinte o emisiune de divertisment.  

„Sunt câteva proiecte care îmi plac foarte mult și care se filmează la distanță. Acesta este genul de proiect în care m-aș vedea! Am spus în trecut, odată cu plecarea mea de la Antena 1, că nu îmi mai doresc să fac parte din zona știrilor. Am obosit în 18 ani, gata, nu mai vreau să știu în fiecare zi tot ce se întâmplă! Chiar nu îmi mai doresc asta. 

Dar, cu siguranță îmi doresc ca, la un moment dat, nu în viitorul foarte îndepărtat, poate spre sfârșitul acestui an, să se aranjeze cumva planetele în așa fel încât să prezint o astfel de emisiune, de divertisment! Ca și concurent, nu, nu aș participa la o astfel de emisiune! Eu îmi doresc să prezint o asemenea emisiune. 

Din ce am văzut, ca să fii concurent la o astfel de emisiune este nevoie de curaj și determinare. Mai cred că undeva, în fiecare concurent, este o dorință de a se cunoaște pe sine, de a se autodepăși. Eu nu am asta! Eu știu cine sunt, ce pot, cred că mi se potrivește rolul de prezentator”, a declarat Octavia Geamănu pentru ego.ro.  

Sursă foto: Instagram Octavia Geamănu

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton