Homepage  / Vedete româneşti

Octavia Geamănu, noi dezvăluiri despre procesul intentat Antena 1, după ce a fost concediată. „Nu m-a obligat nimeni”

Octavia Geamănu, noi dezvăluiri despre procesul intentat Antena 1, după ce a fost concediată. „Nu m-a obligat nimeni”
9

de Andra Stana,

Octavia Geamănu a dat în judecată postul Antena 1, în urmă cu un an, fosta prezentatoare de la Observator susținând că a fost concediată abuziv. Vedeta a vorbit recent despre ce se întâmplă acum cu procesul intentat trustului Intact.

Totul a început după ce Octavia a dispărut de la pupitrul știrilor de la Antena 1 în luna iunie, anul trecut, forțat și fără înștiințare prealabilă. Ulterior, Octavia Geamănu a decis să dea în judecată televiziunea și și-a continuat munca în redacție, ca simplu redactor.

Apoi, în martie 2023, după ce a fost concediată de la Antena 1, ea a mărturisit că „s-a încheiat hărțuirea”.

Între timp, Octavia Geamănu și-a deschis un canal de YouTube unde îi învață pe fani trucuri de frumusețe. În plus, ea administrează, mai nou, și un podcast, „Gânduri bune”.

Octavia Geamănu, noi dezvăluiri despre procesul cu Antena 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Nu m-a obligat nimeni să lucrez la ştiri 18 ani. Oferte au tot fost de a schimba domeniul în aceşti ani, unele de-a dreptul surprinzătoare cum ar fi să joc într-un film, să las tv-ul pentru o carieră în modelling, politică, dar nu mi-am dorit… Însă acum îmi place această libertate de exprimare neîngrădită de formatul unui jurnal de ştiri unde lucrurile sunt scurte şi la obiect. Îmi place să mă exprim cum simt, când simt, stabilindu-mi singură absolut tot desfăşurătorul. E minunată libertatea. Scumpă, dar face toţi banii”, a declarat Octavia Geamănu pentru Pagina de Media.

Octavia Geamănu, despre revenirea la TV

Jurnalista mai adaugă că deocamdată nu se gândeşte să revină la TV şi că nu va renunţa la podcast-ul „Gânduri bune”: „Încă nu mă gandesc la TV… Nu mi-am propus nimic în acest sens. Însă ce mi-e clar e că nu renunţ la acest proiect, indiferent de direcţia unde mă va purta viaţa profesională”.

Încă am un proces în desfăşurare cu angajatorul, mă rog, trei. Unul pentru concediere abuzivă, chiar. Intenţionez să duc aceste procese până-n pânzele albe, indiferent cât va dura, deşi toată implicarea e pe umerii minunatei echipe de avocaţi cu care lucrez. Nu e un proces uşor. Ştiam că va dura, dar în faţa unui astfel de abuz nimeni pe pământ nu ar trebui să plece capul. Desigur, dacă eşti un om corect şi n-ai scheleţi prin dulapuri.

Fiecare alege dupa propria măsură. Din păcate primesc multe mesaje în care mi se povestesc situatii dramatice ce se petrec la locul de muncă, însă pe lângă curaj e nevoie şi de susţinere materială, timp, iar aici ti se mai încurca putin, putin mai mult calculele, căci un astfel de proces te cam costă. Însă munca avocaţilor, dacă ai norocul să creadă în tine şi să fie corecţi, dedicaţi, implicaţi ca nişte medici la camera de gardă, aşa cum am eu acest noroc, merită toţi banii şi tot respectul” , a mai precizat Octavia Geamănu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton