; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_9561

Octavia Geamănu (Antena 1) și Marian Ionescu vor avea un băiețel

01 August 2016

Prezentatoarea „Observator special' (Antena 1) şi soțul ei (Marian Ionescu) aşteaptă primul lor bebeluş şi, de curând, au aflat că acesta va fi băiețel.

IMG_9561

Chiar dacă nu avea preferințe în acest sens, pentru că important e ca bebeluşul să fie sănătos, Octavia mărturiseşte că într-un fel ştia că va fi mamă de băiat. „Şi-a ales singur numele, cu un an şi ceva înainte să vină. Visasem cu mult timp înainte că voi avea un băiețel, cu numele Andrei. Aşa că nu puteam să-l schimb', spune aceasta.  Însărcinată în 5 luni şi jumătate, Octavia spune că încearcă pe cât posibil să îşi păstreze programul de muncă şi stilul de viață, deşi bebeluşul o ține trează noaptea.

„Mănânc firesc, fără să am poftă de ceva anume. Dacă e totul bine şi nici nu voi pune multe kilograme, cred că voi sta la serviciu, pe sticlă, până în luna a 8-a. Soțul meu mă răsfață la fel ca-ntotdeauna. Mereu a fost foarte atent în ceea ce priveşte nevoile mele. E soțul perfect pentru mine. Luăm lucrurile pas cu pas. Acum sunt în stadiul în care mă bucur de mişcările bebeluşului care îmi dau trezirea în miezul nopții. Însă gândul că anul viitor, pe vremea asta, vom putea merge în vacanță cu copilul nostru îmi aduce o bucurie neimaginată', spune Octavia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare