; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Octavia Geamănu a mers în vacanță în sudul Italiei (4)

Octavia Geamănu s-a relaxat în sudul Italiei: ”A fost o vacanţă superbă” | FOTO

15 June 2015

Prezentatoarea Observator Special de la Antena 1 a avut parte de o vacanță pe care și-o dorea de mult timp: Octavia Geamănu s-a relaxat împreună cu mama și sora sa, pe care le consideră de altfel două dintre cele mai bune prietene ale sale. Destinația aleasă a fost una perfectă pentru iubitorii de soare, căldură, dar și de plimbări prin locuri istorice: Sardinia.

'A fost o vacanţă superbă, petrecută în Sardinia, în care am fost doar noi, fetele. Mama, sora și cu mine. Ne doream să plecăm toate trei și timp de o săptămână nu am avut program: dimineaţa stăteam pe plajă, iar după amiaza plecam să vizităm împrejurimile', spune încântată Octavia.

[Not a valid template]

Cele trei și-au petrecut cea mai mare parte a vacanței pe coasta de est, în San Teodoro și Marina di Orosei.

'Oamenii din Sardinia se numără printre cei mai longevivi de pe planetă. Am înțeles de ce. Trăiesc precum bunicii noștri. Muncesc la câmp toată ziua și mănâncă din propria producție. Cât am stat acolo, am mâncat doar din grădină: portocale, lămâi, caise, salată, vinete, toate legumele posibile și imposibile. Și mai au un secret: după fiecare masă, de pe care nu lipsesc pastele, desigur, însă făcute în casă, ei mănâncă puțin cașcaval și beau un pahar de vin. Am descoperit că portocalele au alt gust. Le simt și acum mirosul. Iar ce nu mi-a plăcut… Să zicem ca n-am să mai încerc să gust vreodată cașcaval cu miere', povestește Octavia.

Pentru că îi place să îmbine relaxarea la plajă cu plimbările care nu știi când îți pot aduce în fața ochilor locuri neașteptat de interesante, prezentatoarea de la Antena 1 a fost hotărâtă să bifeze câteva atracții turistice.

'Am vizitat Cagliari, orașul celor 7 dealuri, descris și ca orașul cel mai romantic din Sardinia, Olbia, Orgosolo, Nuoro, Alghero, unde am stat o zi. E un orășel cu un aspect medieval, cu străduțe înguste, pavate cu pietre cubice. Am făcut 2000 de kilometri cu mașina, doar să vizităm. De fapt, sfătuiesc pe oricine merge în Sardinia să închirieze o mașină. E obligatoriu. Altfel, sunteți blocați în stațiunea în care v-ați cazat. Și e păcat să nu te plimbi pe insulă, mai ales că sunt multe de văzut.', își amintește Octavia.

Te-ar putea interesa și:

FOTO| Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit în acest weekend

Octavia Geamănu: „Am mare noroc cu genele moștenite de la părinți'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare