; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Good Fight mic

„Obsesia Evei”, „Lupta perfectă”, „Sirena” revin în luna aprilie, cu sezoane noi, pe platforma HBO GO

30 March 2020

Pe lângă sezoanele noi din „Obsesia Evei', „Lupta perfectă' sau „Sirena', vom mai vedea pe HBO GO: serialul de comedie „Să fugim!', sezonul al doilea din „Ce facem în umbră' sau „Mrs. America' (cu Cate Blanchett în distribuție). Vedeți mai jos toate premierele lunii aprilie.

 

RUN/ SĂ FUGIM!

Din 13 aprilie, în fiecare luni.

 

Acest serial de comedie prezintă povestea unei femei a cărei viață este dată peste cap când primește un mesaj de la iubitul ei din facultate, care o invită să renunțe la tot și să se întâlnească cu el în New York.

Scris și produs de Vicky Jones, noul serial HBO de comedie „Să fugim!' prezintă povestea unei femei a cărei viață banală este dată complet peste cap după ce primește un mesaj de la iubitul ei din facultate, care o invită să renunțe la tot și să se întâlnească cu el în New York, ca să îndeplinească un pact pe care l-au făcut în urmă cu 17 ani. Cu Merritt Wever și Domhnall Gleeson în rolurile principale, serialul este un thriller romantic de comedie despre o femeie, Ruby Richardson, care întoarce spatele vieții ei obișnuite din suburbii ca să-și reviziteze trecutul alături de iubitul ei din colegiu, Billy Johnson, cu care a făcut un pact în urmă cu 17 ani: dacă unul dintre ei ar trimite mesaj cu „Să fugim!”, iar celălalt ar răspunde la fel, atunci ar renunța la tot și s-ar întâlni în Grand Central Station ca să călătorească împreună prin America.

 

INSECURE/ NU-I TOTUL ALB SAU NEGRU – IV

Din 13 aprilie, în fiecare luni.

 

Serialul prezintă prietenia dintre două femei de culoare care își înfruntă propriile defecte, în timp ce încearcă să navigheze prin lumi diferite și să facă față unei serii nesfârșite și incomode de experiențe zilnice.

Creat de Issa Rae, care și joacă în el, acest serial de comedie prezintă prietenia dintre două femei moderne de culoare, precum și experiențele lor incomode și încercările provocatoare. În timp ce se confruntă cu mediul profesional și personal complicat din Los Angeles, prietenele cele mai bune Issa (Rae) și Molly (Yvonne Orji) înfruntă provocările de care se lovesc femeile de culoare ce sfidează toate stereotipurile.

 

MAYANS MC

Două sezoane disponibile pe HBO GO din 1 aprilie.

 

„Mayans M.C.' îl prezintă pe EZ Reyes, un fost copil minune care tocmai a ieșit din închisoare, e ucenic în filiala Mayans M.C., de la granița California-Mexic, și trebuie să-și creeze noua sa identitate de nelegiuit.

„Mayans M.C.' este următorul capitol din saga „Sons of Anarchy'. Ezekiel „EZ' Reyes tocmai a ieșit din închisoare și este ucenic în filiala Mayans M.C. de la granița California-Mexic. EZ, fiul înzestrat al unei mândre familii Latino și fost copil minune, vede cum dorința sa de a-și îndeplini visul american e distrusă de violența de la graniță. Confruntat cu schițarea unei noi identități în orășelul său, EZ este ghidat de nevoia sa de răzbunare spre o viață pe care nu a dorit-o niciodată și de care nu va putea scăpa.

 

WHAT WE DO IN THE SHADOWS/ CE FACEM ÎN UMBRĂ

Primul sezon este disponibil integral pe HBO GO din 2 aprilie. Sezonul 2 va avea premiera pe 16 aprilie.

 

Trei vampiri sunt colegi de apartament pe Staten Island. Vampirii încearcă să plănuiască un elegant ospăț sângeros, în onoarea unei vizite din partea anticului lor maestru din vechea țară.

Serialul este o prezentare în stil documentar a vieților zilnice (sau mai degrabă nocturne) a trei vampiri care au „trăit' împreună sute de ani. În Staten Island. Liderul autoproclamat al grupului este Nandor cel Neliniștit, un războinic măreț al Imperiului Otoman. Apoi mai e vampirul britanic Laszlo, care este un rebel, un dandy și un înfumurat, așa cum s-ar descrie singur. Apoi, mai e Nadja, seducătoarea, cuceritoarea Bonnie la Clyde-ul lui Laszlo. După o vizită neașteptată din partea întunecatului lor lord și lider, Baronul Afanas, vampirilor li se amintește de sarcina primită când au ajuns în Staten Island în urmă cu mai bine de o sută de ani: dominarea completă a Lumii Noi. Dar care e cel mai bun mod prin care pot îndeplini o asemenea dominare?

 

SIREN/ SIRENA – III

Din 4 aprilie.

 

Serialul ne duce în Bristol Cove, un oraș de coastă, cunoscut pentru legenda potrivit căreia aici au locuit sirene. Când sosirea unei fete misterioase demonstrează că legenda e adevărată, lupta dintre om și mare ia o întorsătură violentă.

Serialul ne duce în Bristol Cove, un oraș de pe coastă, cunoscut pentru legenda potrivit căreia, în trecut, a fost casa sirenelor. Când sosirea unei fete misterioase demonstrează că această legendă este adevărată, lupta dintre om și mare ia o întorsătură violentă, după ce aceste ființe de pradă se întorc pentru a-și revendica dreptul asupra oceanului. În serial joacă Alex Roe, care-l interpretează pe Ben, un biolog marin isteț, care este atras de Ryn, o fată misterioasă care tocmai a ajuns în oraș. Ea e interpretată de Eline Powell. Fola Evans-Akingbola o interpretează pe Maddie, un biolog marin care lucrează cu Ben și are suspiciunile ei în legătură cu Ryn. Ian Verdun este Xander, un pescar în căutarea adevărului, iar Rena Owen o joacă pe Helen, excentrica orașului, care pare să știe mai multe despre sirene decât pare.

 

THE GOOD FIGHT/ LUPTA PERFECTĂ – IV

Din 10 aprilie.

 

După ce și-a pierdut cel mai mare client, Chumhum, iar numele fondatorului a fost pătat, compania Reddick, Boseman & Lockhart a fost nevoită să accepte oferta imensei firme de avocatură STR Laurie și a devenit o mică filială a acesteia.

În sezonul patru din „Lupta perfectă' compania Reddick, Boseman și Lockhart se găsește într-un peisaj foarte diferit. După ce și-a pierdut cel mai mare client, Chumhum, iar numele fondatorului a fost pătat, Reddick, Boseman & Lockhart a fost nevoită să accepte oferta imensei firme de avocatură STR Laurie și a devenit o mică filială a acesteia. Dintr-odată, toate deciziile lor pot fi invalidate de către firma gigant care se află literalmente deasupra lor. În timp ce oamenii de la STR Laurie par inițial niște stăpâni binevoitori, Diane Lockhart și colegii ei simt cum își pierd rapid toată independența.

 

MRS. AMERICA

Din 15 aprilie.

 

Serialul spune povestea adevărată a mișcării de ratificare a amendamentului drepturilor egale și a reacției neașteptate a lui Phyllis Schlafly (interpretată de Cate Blanchett), o regină a frumuseții devenită conservatoare.

„Mrs. America' spune povestea adevărată a mișcării de ratificare a Amendamentului Drepturilor Egale și a reacției neașteptate conduse de o femeie conservatoare, pe nume Phyllis Schlafly, interpretată de dubla câștigătoare a premiului Oscar Cate Blanchett. Povestit din perspectiva femeilor acelei perioade, Schlafly și al doilea val de feministe, Gloria Steinem, Betty Friedan, Shirley Chisholm, Bella Abzug și Jill Ruckelshaus, serialul explorează modul în care una dintre cele mai dure lupte din războaiele culturale din anii 1970 a ajutat la ascensiunea Majorității Morale și a schimbat pentru totdeauna peisajul politic.

 

WE’RE HERE/ SUNTEM AICI

Din 20 aprilie.

 

Acest serial îi recrutează pe locuitorii orășelelor din America să participe la un spectacol cu travestiți. În fiecare episod, regine ale travestiților o să inspire și o să-și învețe propriile „fiice drag' să iasă din zona lor de confort.

„Suntem aici', un serial fără scenariu cu șase episoade, îi prezintă pe locuitorii unor orășele din SUA care sunt recrutați și pregătiți să participe la un spectacol de travestiți. În fiecare episod, regine renumite ale travestiților, precum Bob the Drag Queen, Eureka O’Hara și Shangela Laquifa Wadley, vor inspira și le vor învăța pe propriile lor „fiice travestite' să iasă din zona lor de confort pentru o noapte fără limite.

 

KILLING EVE/ OBSESIA EVEI – III

Din 13 aprilie.

Eve e o agentă MI5 plictisită și isteață. Villanelle e o ucigașă elegantă și talentată. Aceste două femei extrem de inteligente, obsedate în mod egal una de cealaltă, se confruntă într-un joc epic de-a șoarecele și pisica.

Bazat pe nuvelele lui Luke Jennings, „Obsesia Evei' prezintă povestea lui Villanelle (Jodie Comer), o asasină psihopată, și a lui Eve (Sandra Oh), femeia care o vânează. Eve e o agentă MI5 isteață și plictisită, a cărei muncă de birou nu-i împlinește fanteziile de a fi spion. Villanelle este o ucigașă elegantă, talentată, care se ține strâns de luxul pe care i-l permite locul ei violent de muncă. Serialul continuă să le urmărească pe aceste femei extrem de inteligente, obsedate în mod egal una de cealaltă, în timp ce se înfruntă într-un joc epic de-a șoarecele și pisica.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare