; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Obsesia evei

„Obsesia Evei” ajunge la final! Producția se va încheia cu sezonul al patrulea

17 March 2021

Laureat în 2019 cu un Glob de Aur, un premiu Emmy și trei BAFTA și nominalizat la numeroase alte trofee, serialul de mare succes „Obsesia Evei' (lansat în 2018 și disponibil pe HBO Go) se va încheia cu sezonul al patrulea, informează tvline.com. 

 

Canalul AMC a anunțat recent că sezonul al patrulea va fi ultimul al îndrăgitului serial, dar că lucrează împreună cu Sid Gentle Films (compania care a produs serialul pentru BBC America), la câteva posibile idei de spin-off-uri, care le-ar putea readuce fanilor universul creat de „Obsesia Evei'. Serialul a fost inspirat de seria literară „Codename Villanelle', scrisă de Luke Jennings. 

 

Filmările pentru sezonul al patrulea (care va avea opt episoade) vor începe la vară, iar noul sezon va avea un nou scenarist, în buna tradiție a serialului. Povestea din sezonul patru va fi scrisă de Laura Neal (cunoscută pentru „Sex Education' și „Secret Diary of a Call Girl'). Scenariul primului sezon a aparținut creatoarei serialului, Phoebe Waller-Bridge, al celui de-al doilea sezon a fost semnat de Emerald Fennell (cunoscută ca interpretă a Camillei Parker Bowles în „The Crown' și, mai nou, ca regizoare debutantă a premiatului thriller „Promising Young Woman'), iar scenariul sezonul trei a fost scris de Suzanne Heathcote. 

 

De-a lungul celor trei sezoane de până acum, alături de Jodie Comer (Villanelle) și Sandra Oh (Eve Polastri), am mai urmărit o serie de actori excelenți, precum Fiona Shaw (Carolyn Martens), Kim Bodnia (Konstantin), Owen McDonnell (Niko Polastri), Sean Delaney (Kenny Stowton), excelenta Harriet Walter (Dasha), pe care am văzut-o recent în rolul puternicei Margaret Beaufort din „Prințesa spaniolă', sau Edward Bluemel (Hugo), pe care îl putem urmări într-un alt serial HBO de succes, „Cartea pierdută a vrăjitoarelor', în rolul lui Marcus Whitmore, fiul lui Matthew de Clermont (Matthew Goode). 

 

„Obsesia Evei a fost una dintre cele mai grozave experiențe profesionale pe care le-am avut și abia aștept să mă cufund din nou în mintea extraordinară a lui Eve', a declarat Sandra Oh, interpreta experimentatei agente Eve Polastri. „Sunt foarte recunoscătoare întregii distribuții și întregii echipe pentru că au dat viață acestei povești și, de asemenea, le sunt foarte recunoscătoare fanilor care ne-au urmărit și care ni se vor alătura în acest incitant și imprevizibil sezon patru', a mai spus actrița. 

Jodie Comer, premiată cu un Emmy și un BAFTA în 2019 și nominalizată de două ori la Globul de Aur (în 2020 și în 2021) pentru rolul teribilei asasine Villanelle, eterna adversară a agentei Eve Polastri, a spus, la rândul ei:

„Obsesia Evei a fost cea mai extraordinară experiență actoricească pe care am avut-o și îi voi fi mereu recunoscătoare. Le mulțumesc tuturor fanilor care ne-au susținut în povestea asta și care ne vor fi alături până la capăt. Și, deși toate lucrurile bune au un sfârșit, povestea încă nu a ajuns la final. Ne propunem ca acest final să fie unul pe care nu-l veți uita!'. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare