; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Berecleanu

„Observatorul” Antenei 1 se relansează. Care sunt noutățile

15 November 2016

Din 28 noiembrie, sub sloganul „Vezi ce trăiești', Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Potrivit unui comunicat Antena 1, vor avea loc modificări atât la nivel vizual, tehnic, cât și la nivelul conceptului editorial.

relansare-observator-antena-1-noiembrie-2016

„Noul platou al Observatorului are niște date impresionante.  Întins pe o suprafață de peste 400 de metri pătrați, este dotat cu tehnologie  de ultimă generație, care întrunește standardele de calitate ale celor mai mari posturi de televiziune din lume. La nivel vizual, platoul va beneficia de un ecran absolut spectaculos, de 14.5 metri lungime și peste 2.5 metri înălțime, cel mai mare ecran al unui jurnal de știri din România', au declarat reprezentanții Antena 1.

Totodată, pe lângă modificări tehnologice, vor exista noutăți și la nivel de grafică. „Vorbim despre o investiție majoră și despre o evoluție vizuală și tehnică extraordinară! Noul Observator înseamnă tehnologie la cel mai înalt nivel, înseamnă echipamente și soluții de broadcast folosite de cele mai mari companii media din lume (CNN, CNBC, RTL, Reuters, Wall Street Journal, Vice Media, RTL,  etc)', a declarat Alin Romașcan, directorul știrilor.

„Elementele de diferențiere ale Observatorului în contextul actual sunt story-urile de autor realizate de o echipă nouă de reporteri, producători, editori și cameramani și continuarea seriei de campanii de responsabilizare socială', se mai arată în comunicatul citat.

Relansarea Observatorului vine în contextul evoluției tehnologice la nivelul întregului grup media. Din 28 noiembrie, Antena 1, Happy Channel, Antena Stars, Zu TV, Antena Internațional și Antena 3 vor putea fi recepționate la standard full HD. Emisia, producția și post-producția celor 6 stații vor fi full HD, standardul fiind HD 1080 50i.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare