; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Observatorul de la Antena 1 trece prin schimbări

28 January 2013

Observatorul Antenei 1 începe săptămâna cu câteva noutăţi. Olivia Păunescu şi Vali Butnaru vor prezenta în fiecare dimineaţă, începând cu ora 6, cele mai importante evenimente ale zilei, iar Mihaela Călin va trece la pupitrul Observatorului 13 şi Observatorului 16.

Olivia Păunescu a păşit în lumea televiziunii ca reporter, iar după câţiva ani de intervenţii live a trecut la pupitrul ştirilor sportive, în cadrul unei televiziuni de ştiri.

Un pas înainte în carieră

„Pentru mine, Observatorul matinal reprezintă un nou început, din toate punctele de vedere. Experienţa mea cu televiziunea a început în urmă cu mai bine de şase ani de zile, însă acum simt că mi-am găsit perechea!', a spus Olivia Păunescu.

Încă de la prima lor întâlnire, Olivia şi Vali nu au putut sã nu remarce câte lucruri îi leagă: amândoi vin dintr-o televiziune de ştiri, sunt născuţi sub semnul Vărsătorului, amândoi în Bucureşti, se bazează foarte mult pe intuiţie şi nu pun mare preţ pe analiză. Vali nu este nici el străin de pupitrul ştirilor: mai bine de un an de zile a prezentat buletinele de dimineaţă în cadrul unei televiziuni de ştiri.

„De când mă ştiu mi-am dorit să prezint Observatorul', a recunoscut Vali Butnaru.

Mihaela Călin nu pleacă din Antena 1

Mihaela Călin va spune “Bună ziua” la Observator 13 şi Observator 16 după cinci ani în care a spus “Bună dimineaţa” la Observatorul matinal.

“Am trecut la pupitrul Observatoarelor de peste zi atunci când am simţit că superiorii mei, oameni care au văzut multe în domeniu, au cu adevărat încredere în mine, nu fac experimente”, a mărturisit Mihaela Călin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare