Homepage  / Televiziune

Observator Antena 1 lansează Campania România mea, România ta, România noastră!. Mesajul Alessandrei Stoicescu: „Veți afla aceste date care vă dau fiori”

Observator Antena 1 lansează Campania România mea, România ta, România noastră!. Mesajul Alessandrei Stoicescu: „Veți afla aceste date care vă dau fiori”

de Redactia Tvmania

Ce mai vor românii de la România? Aceasta este întrebarea care a declanșat cel mai amplu demers jurnalistic din România din ultimii 35 de ani. Vorbim despre cel mai mare studiu național realizat vreodată de o entitate media, în colaborare cu prestigioasa companie internațională de cercetare de piață, Ipsos. Observator Antena 1 lansează în această seară, la ora 19.00, campania „România mea, România ta, România noastră!”.

Campania „România mea, România ta, România noastră!” începe la Observator

Acest studiu oferă date exacte despre starea actuală a României, oferind cel mai profund set de întrebări și răspunsuri despre țara noastră. Rezultatele au generat 32 de radiografii ale României, analizând-o din toate unghiurile posibile.

„Am vorbit cu 2.400 de respondenți din toată România, 32 de teme de cercetare, 32 de preocupări ale românilor – infrastructură, educație, sănătate, consumul de droguri, repartiția cheltuielilor într-o gospodărie, care sunt temerile și îngrijorările românilor, dar care sunt și speranțele lor de viitor. Sunt și surprize mari, lucruri la care poate nu ne așteptam, pentru că sentimentul nostru este că știm cum sunt românii. Studiul acesta face o tăietură cu bisturiul în realitatea românească și o așează pe masă pentru analiză.” – Alina Stepan, country manager Ipsos România

Telespectatorii vor vedea nu numai o statistică rece, ci și unele dintre cele mai puternice şi mai emoţionante poveşti spuse vreodată de către oamenii care arată, în fiecare zi, ştirile, la Observator Antena 1. Vedetele Observator se întorc în sânul comunităților de unde au plecat și împărtășesc poveștile lor și ale oamenilor care le-au marcat viețile. Prin reportajele realizate de cea mai puternică echipă de jurnaliști din România, Observator arată cum s-a ajuns la această realitate, dezbatem împreună cauzele din Studiul Național Observator, dar și ce e de făcut pentru România anului 2024.

„Este și o oglindă, o radiografie, este deschiderea unui seif. De luni, la Observator, veți afla aceste date care vă dau fiori, ne ajută pe fiecare dintre noi să înțelegem mai bine ce trăim în fiecare zi. Toate aceste cifre și mărturisiri făcute la cel mai înalt nivel de profesionalism într-o hartă, o oglindă, ne pot da și un decalog al vindecării, ne pot spune care sunt lucrurile care trebuie schimbate.” – Alessandra Stoicescu, jurnalist Observator

Campania „România mea, România ta, România noastră!”, începând din această seară, la Observator Antena 1, ora 19.00.

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton