Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Obiectul ciudat cu care Lidia Buble merge mereu în misiuni la „Asia Express”

Obiectul ciudat cu care Lidia Buble merge mereu în misiuni la „Asia Express”

de Andra Stana,

După ce toți concurenții au aflat că Mihai Petre și Elwira Petre au fost cei care au câștigat imunitatea, Lidia Buble a spus că este geloasă pe ei. Motivul? Cei doi vor avea parte de o experiență de turiști: se pot odihni și vor primi o cazare.

În ediția de luni, 20 septembrie 2021, a show-ului „Asia Express”, restul concurenților care nu s-au clasat pe locurile 2 și 3 au intrat în cursa pentru ultima șansă. Pe locul 2 sunt Natanticu și Eliza, iar pe locul 3 se află Lidia și Estera.

„Dragii de ei, ei stau la lux, mănâncă cât vor, dorm cât vor, în cine știe ce condiții. Și da, trebuie să recunosc că nu-mi prea convine”, spune Lidia Buble, citată de a1.ro.

Ce talisman norocos a luat Lidia Buble la filmările pentru „Asia Express”

Concurenții rămași în amfiteatru alături de Irina Fodor aveau oportunitatea să caute monede. Banii de aur, argint și bronz le-au adus puncte, înainte de a pleca în misiune.

Luni seară, primii care au început să caute monede au fost Natanticu și Eliza. Apoi, la 2 minute distanță au plecat și Lidia cu Estera. Zarug și Lorelei nu au mai stat să caute monede și au plecat în următoarea misiune. Shift și Connect-R au luat aceeași decizie.

Patrizia și Franci au fost primii care au avut succes la autostop, iar apoi au mai găsit transport și Adriana Trandafir cu Speranța.

În aproape toate interviurile, Lidia apare ținând în mâna o păpușă Barbie cheală.

Potrivit sursei citate, Lidia a povestit de mai multe ori că are acasă o colecție impresionantă de păpuși Barbie. Artista a mărturisit că nu a putut pleca în această aventură fără un talisman norocos.

Prin urmare, din întreaga sa colecție, Lidia a ales o păpușă Barbie cheală despre care ea crede că îi va aduce noroc în misiuni. În unele interviuri și frânturi de de fimări, mai apare și Emi, cel care face echipă cu Cuza, ținând păpușa Lidiei, încercând să îi fure norocul.

Traseul de pe Drumul Împăraților a început în Turcia. Cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton