Homepage  / Vedete româneşti

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat, deși acum o lună vorbeau de divorț. Cum a reușit soțul infidel să-i recâștige încrederea

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat, deși acum o lună vorbeau de divorț. Cum a reușit soțul infidel să-i recâștige încrederea
8

de Redactia Tvmania

Nebănuite sunt căile dragostei! Oana Zăvoranu și Alex Ashraf par să cunoască foarte bine la ce face referire această zicală. Cei doi au decis să-și mai acorde o șansă, deși cu luni în urmă susțineau că între ei nu mai există cale de împăcare și că va avea loc un divorț.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat

Se pare că Oana Zăvoranu a reușit să dea uitării infidelitatea lui Alex Ashraf și să acorde încă o șansă relației. Mai mult decât atât, Alex este dispus să facă orice pentru a intra din nou în grațiile soției sale, iar legătura dintre ei este din ce în ce mai solidă de la o zi la alta. În plus, Alex s-ar fi mutat deja în căminul conjugal, iar povestea lor continuă, deși nimeni nu a crezut posibil un asemenea lucru.

Alex Ashraf i-a fost infidel Oanei Zăvoranu, iar cei doi s-au despărțit cu luni în urmă. Au locuit separat o perioadă, iar Alex i-a dedicat atenția unei alte domnișoare, însă nu a putut să o dea uitării pe Oana. Așadar, și-a făcut curaj și a cerut a doua șansă! Cel care a confirmat împăcarea a fost chiar Alex.

„Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț. Doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat se împacă și trec peste orice popas.”, a declarat Alex Ashraf, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Alex Ashraf nu renunță la divorțul de Oana Zăvoranu. Ce a spus despre partaj. „Am discutat înainte să plec” (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Reporterii emisiunii i-au adresat o întrebare delicată. Soțul Oanei a fost întrebat dacă este adevărat faptul că a cheltuit sume impresionante de bani aparținând Oanei pentru a-i face cadouri tinerei alături de care a avut o aventură.

Alex a confirmat că a făcut tot felul de daruri, însă a negat vehement că ele ar fi fost achiziționate din banii Oanei. În plus, el a subliniat că Oana este femeia alături de care își dorește să clădească o relație în adevăratul sens al cuvântului.

Oana Zăvoranu a dat uitării episodul infidelității partenerului de viață

De altfel, și Oana Zăvoranu a confirmat reîmpăcarea și a subliniat că este dispusă să dea uitării episodul infidelității lui Alex pentru că, spune ea, aproape 10 ani de iubire pasională nu pot fi șterși cu buretele, oricât de mult ai încerca.

„Suntem umăr la umăr acum, am decis să dăm o șansa căsniciei nostre, dragostei dintre noi. Ieșiri în decor se întâmplă peste tot. Alex și-a recunoscut greșelile, mi- a zis te iubesc. Noi nu reîncălzim nici o ciorbă. Cred că, dacă uiti, poți să și ierți!

Noi suntem doi oameni maturi. Nu ne-a obligat nimeni să ne împăcăm și să renunțăm la divorț.  Suntem ca la început, fără trecut. Ne redescoperim, eu am fost singură în perioada asta. Relația noastră avea nevoie de un restart”, a declarat Oana, la Xtra Night Show.

Sursă foto: Instagram Oana Zăvoranu

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton