; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Zăvoranu se întoarce la Acasă (temporar)

16 March 2011

Oana Zavoranu se intoarce la Acasa in telenovela "Numai iubirea"În plin scandal între Pepe şi Oana Zăvoranu, postul Acasă difuzează din nou Numai iubirea', prima telenovelă românească, care în 2004 a declanşat un fenomen naţional. Serialul cu Alexandru Papadopol, Corina Dănilă şi Oana Zăvoranu în rolurile principale va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică de la 14.00.

Telenovela spune povestea lui Dan (Alexandru Papadopol), un arhitect de succes, care în urma morţii soţiei sale îşi creşte singur fetiţa (Bianca Neagu). Viaţa sa se schimbă când o cunoaşte pe Ana (Corina Dănilă), profesoara de engleză a fetei lui, o femeie frumoasă şi modestă. Dragostea lor va fi pusă la încercare de Andreea (Oana Zăvoranu), o tipă ambiţioasă, lipsită de scrupule, care îşi doreşte cu disperare o carieră solo în muzică.

Piesa de pe coloana sonoră a telenovelei Numai iubirea' este interpretată chiar de viitorul fost soţ al Oanei Zăvoranu, nimeni altul decât Pepe. La vreme aceea, cei doi erau extrem îndrăgostiţi şi apăreau pe la toate emisiunile de la Acasă arătându-şi dragostea.

Pe platourile de filmare de la Numai iubirea' s-a format cuplul Adela Popescu şi Dan Bordeianu (aceştia i-au jucat în serial pe Victor şi Alina). Ulterior, cei doi au fost protagoniştii telenovelelor Lacrimi de iubire' şi Iubire ca în filme'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare