; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Zăvoranu face dezvăluiri „Drept la ţintă”

23 March 2011

oana-zavoranu-drept-la-tintaDivorţul cu scandal dintre Oana Zăvoranu şi Pepe continuă: aceasta a permis unei echipe Kanal D să filmeze momentul în care şi-a strâns lucrurile din casă şi va face dezvăluiri în emisiunea „Drept la ţintă' din această seară.

În această seară, de la 16.45, emisiunea găzduită de Mădălin Ionescu la Kanal D, „Drept la ţintă', o are invitată în platou pe Oana Zăvoranu. Vedeta şi-a strâns lucrurile şi s-a mutat cu tam-tam, sub privirile camerei de filmat. Oana nu s-a lăsat şi a plecat de acasă cu tot ce a putut: a demontat clanţele de la usi, aparatele de aer condiţionat, mobila şi tot ce a găsit în casă, lăsând-i lui Pepe doar… un fulg roz. În plus, bruneta s-a lăsat filmată în camera de hotel în care s-a mutat după ce a golit casa (puteţi vedea mai jos câteva imagini din cele surprinse de echipa Kanal D).

Într-un interviu acordat emisiunii-tabloid „Drept la ţintă', Oana a povestit ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost surprinsa de Pepe în maşină, alături de Tudy, adevărul privind relaţia ei cu tânărul politician (pe numele lui adevărat Tudor Ionescu, despre care a explicat deja că îi este prieten bun de şapte ani) şi ce s-a întâmplat exact în zilele de dinaintea despărţirii oficiale de Pepe.

Oana Zavoranu – Drept la tinta 1

Oana Zavoranu – Drept la tinta 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare