Homepage  / Vedete româneşti

Oana Zăvoranu a dat lovitura pe Tik-Tok. Câți bani a obținut într-o singură lună de pe urma videoclipurilor pe care le-a creat

Oana Zăvoranu a dat lovitura pe Tik-Tok. Câți bani a obținut într-o singură lună de pe urma videoclipurilor pe care le-a creat
12

de Cristina Țapu,

Oana Zăvoranu, în vârstă de 50 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor de ani întregi și nu mai obișnuiește să apară pe micul ecran. Vedeta este implicată în propriile proiecte și a găsit o nouă modalitate de a obține venituri suplimentare. Fosta soție a lui Pepe este foarte activă pe Tik-Tok și se pare că a reușit să obțină venituri impresionante de pe urma activității pe care o desfășoară pe această platformă.

Oana Zăvoranu face bani frumoși de pe urma activității pe Tik-Tok

Actrița interacționează în direct cu utilizatorii platformei TikTok, acceptând provocări, răspunzând la întrebări și primind astfel cadouri virtuale, care se traduc în puncte ce pot fi convertite în bani.

În intervalul 10-23 martie 2024, Oana Zăvoranu ar fi acumulat 1,9 milioane de puncte pe platforma TikTok, ceea ce s-ar traduce în venituri de 9.500 de dolari, conform informațiilor furnizate de romaniatv.net.

@oana.zavoranu @MRomulus ♬ Top – Burce Producer

Pentru a primi cât mai multe cadouri virtuale, Oana Zăvoranu este deschisă să interacționeze în direct cu diverse persoane, inclusiv cu unele celebrități din mediul public. Actrița acceptă să participe la cele mai inedite dintre provocări, iar recent ea a spălat parbrize și a urcat imaginile pe Tik Tok, spre surprinderea și încântarea fanilor care o urmăresc.

În plus, fosta soție a lui Pepe și-a lansat două platforme online cu ajutorul cărora a scos la vânzare diferite articole vestimentare. Atenție! Prețurile sunt pe măsură!

Oana Zăvoranu se bucură de succesul colecției sale de haine, intitulată „Oana Zăvoranu – First Collection”, subliniind faptul că acestea nu sunt achiziționate din China sau alte surse obișnuite, ci sunt create de echipa cu care colaborează în mod direct.

Alex Ashraf nu renunță la divorțul de Oana Zăvoranu. Ce a spus despre partaj. „Am discutat înainte să plec” (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Prețurile pentru articolele vestimentare din colecția Oanei Zăvoranu nu sunt deloc accesibile pentru toată lumea. De exemplu, pentru o pereche de blugi moderni cu semnatura vedetei, aspirantele la astfel de haine trebuie să plătească aproximativ 900 de lei.

Oana a fost dată în judecată de mai multe vedete din România

În 2021, celebra vedetă a avut un alt proiect pe propriul ei canal de Youtube, însă a decis să încheie emisiunea din cauza numeroaselor reclamații primite din partea unor personalități publice pe care le critica.

Oana Zăvoranu dezvăluie că declarațiile ei au generat și consecințe legale, iar momentan este implicată în nu mai puțin de 45 de procese. Totodată, se pare că împotriva sa a fost depusă și o plângere penală, rezultând într-o obligație de plată a unei despăgubiri în valoare de 25.000 de lei.

Sursă foto: Instagram Oana Zăvoranu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton