Homepage  / Vedete româneşti

Oana Zăvoranu divorțează, după șapte ani de căsnicie. Ce mesaj are pentru viitorii pretendenți

Oana Zăvoranu divorțează, după șapte ani de căsnicie. Ce mesaj are pentru viitorii pretendenți
15

de Andra Stana,

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, divorțează după șapte ani de căsnicie. Fosta actriță a pus capăt zvonurilor despre destrămarea relației lor printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf

După ce, în urmă cu o lună, Oana Zăvoreanu își declara iubirea necondiționată față de soțul ei, aceasta și-a anunțat fanii că divorțează. Astfel, printr-un mesaj postat miercuri, 27 septembrie, pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu a lăsat să se înțeleagă că ea și Alex Ashraf nu mai formează un cuplu.

În sfârșit sunt o femeie liberă! Aștept pretendenții care se uitau de pe margine și salivau…. glumesc… Sunt plină de iubire și încredere în tot ce vine bun spre mine! Vă pup și vă iubesc mult.”, a scris Oana Zăvoranu în postarea de pe Instagram.

De asemenea, în direct la TV, Oana Zăvoranu a vorbit despre divorț. „Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… e pansivă și cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zavoranu pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu divorțeazăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Oana Zăvoranu a fost măritată de două ori

Deşi a făcut de multe ori subiectul presei de scandal fie din cauza intrării în politică, sau din cauza schimbării vreunui loc de muncă, ori din cauza sumelor uriaşe cheltuite pe renovarea apartamentului, Oana s-a menţinut aproape constant în lumina blitzurilor. 

Oana Zăvoranu a fost măritată de două ori. Prima dintre căsniciile ei a fost cu Pepe. Mariajul lor s-a terminat în anul 2011, după ce prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!” a acuzat-o pe soția sa că l-a înșelat.

Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat la notar, în 2011

În ziua în care au semnat actele de divorț, Pepe a așteptat-o pe Oana în fața notariatului cu un buchet de flori, cadou de ziua ei – artista împlinea atunci 38 de ani. Cu un an înainte de divorț, Pepe îi dăruise viitoarei foste soții o petrecere de ordinul miilor de euro.

După divorțul de Pepe, Oana și-a găsit fericirea alături de Alex Ashraf. După o relație de trei ani, cei doi au mers la altar în anul 2016. Până la urmă, nici căsnicia lor nu a durat prea mult, iar cei doi au decis să se despartă.

Oana Zăvoranu a negat inițial zvonurile legate de divorț

În ultima perioadă, au circulat mai multe zvonuri despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, scrie stirileprotv.ro. Cu toate acestea, abia astăzi vedeta a confirmat oficial despărțirea de cel de-al doilea soț.

Acum o lună, Oana, care a jucat în „Numai iubirea”, nega că ar fi vreo problemă în căsnicia sa cu Alex Ashraf.

În anul 2019, Oana Zăvoranu își făcea revenirea în televiziune, la 15 ani de la ultimul său rol. Aceasta a făcut parte din distribuția serialului produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, „Sacrificiul”.

„Propunerea de a juca în serialul Sacrificiul am primit-o de la Ruxandra Ion, care a făcut posibil și în urmă cu 15 ani să mă aleagă în urma castingului susținut pentru „Numai iubirea”. Vestea am primit-o cu mare bucurie, dar și cu emoție, pentru că vine la pachet cu o mare responsabilitate. Pauza de 15 ani pe care am avut-o a contribuit la acest amalgam de sentimente.

A trecut ceva vreme de atunci, așa că am fost nevoită să mă acomodez treptat atât cu programul, câtși cu personajul. Mă regăsesc un pic în femeia căreia îi dau viață, însă fiind la început de proiect nu am aflat toate detaliile și încă o descopăr pe zi ce trece. Rolul pe care îl interpretez este unul foarte mișto. E vorba de o tipă zgubilitică, o divă, care sper să fie cea mai iubită! Întotdeauna merg la câștig!”, a mărturisit atunci Oana Zăvoranu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton