Homepage  / Vedete româneşti

Oana Zăvoranu a vrut să joace într-un serial de la Pro TV, dar nu a luat castingul. „Nu s-a putut”

Oana Zăvoranu a vrut să joace într-un serial de la Pro TV, dar nu a luat castingul. „Nu s-a putut”
10

de Andra Stana,

Oana Zăvoranu a făcut furori, acum mai mulți ani, în serialele românești „Numai iubirea” și „Păcatele Evei”. Cu toate acestea, vedeta a picat un casting important și nu a apărut într-un serial de la Pro TV, cu toate că și-a dorit foarte mult acest lucru. Iată despre ce proiect este vorba.

Oana Zăvoranu a făcut de multe ori subiectul presei de scandal. Fie din cauza intrării sale în politică, sau din cauza schimbării vreunui loc de muncă, ori din cauza sumelor uriaşe cheltuite pe renovarea apartamentului, Oana s-a menţinut aproape constant în lumina blitzurilor. 

Un alt motiv pentru care fosta actriță s-a aflat în atenția presei au fost relațiile sale eșuate. Recent, despre Oana Zăvoranu s-a zvonit că divorțează de cel de-al doilea soț, dar aceasta a negat inițial. Acum, Oana Zăvoranu a confirmat că a divorțat de Alex Ashraf și a dezvăluit că este o femeie liberă.

Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… e pansivă și cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zavoranu pentru Antena Stars.

Serialul în care Oana Zăvoranu nu a putut să joace

Actorul Tudorel Filimon, interpretul personajului Nea Popa din „La Bloc”, serial difuzat de Pro TV acum câțiva ani, a dezvăluit că Oana Zăvoranu a fost foarte aproape să joace în serial. A pierdut însă rolul din cauza unui singur amănunt.

Oana ZăvoranuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

La acea vreme, Dana Rogoz avea 17-18 ani, iar Oana, 30. Astfel, diferența de vârstă dintre ea și Dana Rogoz ar fi fost motivul pentru care Oana Zăvoranu nu a luat castingul și nu a apărut în „La Bloc”.

„Și Oana Zăvoranu a dat casting pentru serial. Dar s-a pus problema: măi, fata asta, Dana Rogoz, avea 17-18 ani… Și fata aia (Oana Zăvoranu, n.r.) avea 30. Totuși, se vedea. Nu s-a putut”, a fost dezvăluirea făcută de Tudorel Filimon, nea Popa în „La bloc”, a fost dezvăluirea făcută de Tudorel Filimon, interpretul lui nea Popa în „La bloc”, pe YouTube.

După „Numai iubirea” și „Păcatele Evei”, a urmat „Sacrificiul”

În anul 2019, după o pauză de 15 ani de pe micile ecrane, Oana Zăvoranu a revenit pe micile ecrane. Atunci s-a aflat că Ruxandra Ion i-a oferit un rol în serialul „Sacrificiul”, la Antena 1.

La acea vreme, Oana Zăvoranu, proaspăt divorțată de Pepe, spunea că a primit cu entuziasm oferta din partea Ruxandrei Ion. Mai mult, spunea că actoria era una dintre marile ei pasiuni și că visa de multă vreme la un nou rol.

„Propunerea de a juca în serialul Sacrificiul am primit-o de la Ruxandra Ion, care a făcut posibil și în urmă cu 15 ani să mă aleagă în urma castingului susținut pentru „Numai iubirea”. Vestea am primit-o cu mare bucurie, dar și cu emoție, pentru că vine la pachet cu o mare responsabilitate, iar pauza de 15 ani pe care am avut-o a contribuit la acest amalgam de sentimente.”, mărturisirea Oana Zăvoranu în urmă cu patru ani.

Sursa foto: arhivă TVmania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton