Homepage  / Vedete româneşti

Oana Zara și secretul podoabei sale capilare. „Am foarte multe ritualuri de frumusețe”. EXCLUSIV

Oana Zara și secretul podoabei sale capilare. „Am foarte multe ritualuri de frumusețe”. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

La aproape 30 de ani, Oana Zara știe foarte bine cât de importante sunt sesiunile de îngrijire personală pentru a avea un look desprins din reviste. În plus, dincolo de moștenirea genetică, actrița din serialul „Lia – soția soțului meu” de la Antena 1 este și foarte riguroasă în ce privește menținerea ritualurilor de frumusețe, multe dintre postările sale de pe TikTok fiind sub forma de reels-uri.

Cu o comunitate numeroasă și în creștere, totodată, pe TikTok, Oana Zara postează multe recomandări care au legătură cu rutina ei de îngrijire. Căci actrița din serialul „Lia – soția soțului meu” de la Antena 1 este norocoasa posesoară a unui păr superb și al unui zâmbet hipnotizant.

Îmi place să fac conținut online, postez foarte multe sketch-uri, într-adevăr, și multe video-uri de tips pentru Make-up, skincare, păr și îmbrăcăminte, pe care le editez singură. Vreau să fiu aproape de comunitatea mea și să le dau o stare de bine și de ce nu și un sfat”, ne-a dezvăluit recent cea care o interpretează pe Dana în serialul „Lia – soția soțului meu”.

oana-zara-3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Oana Zara și rutina ei de îngrijire personală

Cum reușește Oana Zara să-și păstreze părul atât de frumos? Tânăra actriță care va împlini în iunie 30 de ani ne-a dezvăluit care este ritualul ei de înfrumusețare.

Am foarte multe ritualuri de frumusețe, pe care chiar le și postez ca să le inspir pe fetele care mă urmăresc. Cel mai important este să-ți hidratezi pielea, nu trece o zi fără să mă dau cu cremă pe față și pe corp. Iar pentru păr folosesc multe uleiuri, măști hidratante și bineînțeles protecție termică pentru că îmi coafez părul zilnic”.

@oanazara

Semnul tău să ai grijă de părul tău🫶

♬ original sound – Oana Zara

Cât despre condiția fizică, Oana Zara merge frecvent la sală, dar și dansează, mai ales că, pe lângă Actorie, este licențiată și în Coregrafie. De altfel, tânăra actriță a intrat în atenția publicului în urmă cu vreo 6 ani, când a dansat la „Românii au talent”.

Cât de prezent mai este dansul în viața Oanei Zara? „Dansez în fiecare zi pentru mine, prin casă. Din când în când mă mai duc la un curs de dans contemporan pentru că îmi este dor. Dansul va rămâne mereu în sufletul meu și probabil voi dansa toată viața”, ne-a mărturisit actrița din serialul de la Antena 1.

Foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton