Homepage  / Vedete româneşti

Oana Zara, despre cum reacționează iubitul ei la scenele de dragoste din Lia- soția soțului meu. „A spart 3 televizoare!”. EXCLUSIV

Oana Zara, despre cum reacționează iubitul ei la scenele de dragoste din Lia- soția soțului meu. „A spart 3 televizoare!”. EXCLUSIV
20

de Cătălina Matei,

De mai bine de 8 ani încoace, Oana Zara are o relație frumoasă cu Bogdan Medvedi, fost membru al trupei Maxim. De altfel, pe cei doi îi putem urmări frecvent pe TikTok ori pe YouTube și Instagram, în diferite filmulețe. Ce spune iubitul despre scenele de dragoste al Oanei din serialul „Lia –soția soțului meu”, difuzat la Antena 1.

Oana Zara (29 de ani) a apărut în atenția publicului în urmă cu vreo 6 ani, când a dansat la „Românii au talent”. Este licențiată în Coregrafie și Actorie, iar în serialul  „Lia – soția soțului meu” o interpretează pe Dana Pescaru, o tânără cu un zâmbet irezistibil care-l cucerește pe Pavel, fratele personajului principal (Petru Vornicu alias Ștefan Floroaica).

oana-zara-4-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

În serialul de la Antena 1, Oana a avut e filmat mai multe scene de dragoste, pe care iubitul său le-a privit cu… emoții. Tânăra actriță, care va împlini 30 de ani în iunie, trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 8 ani încoace alături de Bogdan Medvedi, fost membru al trupei Maxim.

Cum reacționează Bogdan, iubitul Oanei Zara, la scenele ei de dragoste din serialul „„Lia –soția soțului meu”?

A spart 3 televizoare! (râde) Glumesc, el înțelege ce se întâmplă la filmări pentru că este artist, a făcut și cursuri de actorie și a avut și primul lui rol într-un film pe care vă invit cu această ocazie să-l vedeți –  Omul fără linia vieții”, ne-a dezvăluit Oana Zara.

oana-zara-serial-lia-3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 20

Între timp, personajul Oanei din serialul de la Antena 1 a devenit și mămică, un rol care o prinde foarte bine pe tânăra actriță. „Iubitul meu îmi spune că îmi stă bine mămică, lucru pe care mi-l spun și toții colegii de la serial”, ne-a mai mărturisit „Dana” din „Lia – soția soțului meu”.

De altfel, Oana ne-a declarat recent într-un interviu că abia așteaptă să devină mămică și în viața reală. „Eu iubesc copiii și chiar simt că am creat o legătură cu bebelușul din serial care este foarte cuminte atunci când filmăm. Vorbesc cu el în timpul filmărilor și îi explic situația pe care urmează să o filmăm, iar el mă ascultă și pare că mă place. Da, 100% îmi doresc copii, sper să am gemeni, un băiat și o fată”, ne-a dezvăluit actrița.

oana-zara-si-iubitulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 20

Oana Zara, expertă în TikTok

Pe Oana Zara o putem urmări și pe TikTok, unde apare atât singură cât și împreună cu Bogdan, iubitul ei. De altfel, multe dintre filmulețe sunt postate apoi și pe Instagram.

Îmi place să fac conținut online, postez foarte multe sketch-uri, într-adevăr, și multe video-uri de tips pentru Make-up, skincare, păr și îmbrăcăminte, pe care le editez singură. Vreau să fiu aproape de comunitatea mea și să le dau o stare de bine și de ce nu și un sfat”, ne-a mai dezvăluit Oana Zara, al cărei cont de pe TikTok este urmărit de peste 1,2 milioane de persoane.

Cât despre alte proiecte pe micul ecran… „Urmează niște proiecte foarte frumoase, nu pot să dau mai multe detalii momentan, dar sunt foarte încântată și abia aștept să se întâmple”, ne-a spus Oana Zara.

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton