Homepage  / Vedete româneşti

Oana Zamfir și-a dat demisia de la Digi 24 după 12 ani. „După 12 ani și exact o lună, se încheie un capitol”. Are un proiect cu Vlad Craioveanu

Oana Zamfir și-a dat demisia de la Digi 24 după 12 ani. „După 12 ani și exact o lună, se încheie un capitol”. Are un proiect cu Vlad Craioveanu
8

de Cristina Țapu,

Oana Zamfir a făcut anunțul că părăsește Digi 24 după 12 ani. Prezentatoarea a comunicat că încheie un important capitol din cariera sa profesională, dar începe un nou proiect care o entuziasmează foarte mult. Iată detaliile!

Oana Zamfir renunță la colaborarea cu Digi 24 după 12 ani de activitate

Prin intermediul rețelelor de socializare, Oana Zamfir a anunțat că se desparte de Digi 24, după 12 ani petrecuți în această echipă. Decizia prezentatoarei a surprins pe toată lumea, dar fanii au fost încântați când au aflat destinația noii sale activități profesionale.

„După 12 ani și exact o lună, se încheie un capitol. În ultimii 12 ani, Digi24 mi-a fost casă, școală, familie. A fost locul în care am crescut, în care mi-am găsit prietenii, în care am învățat și am greșit și iar am învățat. Nu mi-a fost deloc ușor să pun 12 ani de carieră în câteva minute de video, la fel cum nu îmi e ușor să scriu despre ultimii 12 ani în doar câteva rânduri.

408853760_18315048067115433_8499544220770907188_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Din 2011 până la finalul lui 2023 am trecut prin toate tronsoanele orare de știri, de la matinal, până la ultimul jurnal al zilei. Am prezentat știri de luni până vineri, sau doar în weekend. Am moderat emisiuni de dezbateri și interviuri și am trecut printr-o serie de alegeri, dintre care 2 au fost prezidențiale (…) Vă mulțumesc pentru timp, gânduri și atenție. După 12 ani și exact o lună, închei cu emoție un capitol și încep cu bucurie, altul, despre care abia aștept să vă povestesc… în câteva ore”, a fost anunțul Oanei Zamfir.

Oana Zamfir face trecerea de la televiziune la radio

După surprinzătoarea decizie de a renunța la prezentarea știrilor pe Digi 24, Oana Zamfir a anunțat care sunt planurile sale de viitor. Rămânând în cadrul familiei Digi, jurnalista face trecerea de la televiziune la radio.

Oana Zamfir, recunoscută ca una dintre cele mai apreciate și respectate prezentatoare de știri, a intrat cu încredere în lumea radio, preluând rolul de moderator al emisiunii „De partea bună a dimineții” de la Digi FM. Împreună cu colegul său Vlad Craioveanu, Oana Zamfir va putea fi ascultată în fiecare dimineață, de luni până vineri, între orele 7:00 și 10:00.

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu se angajează să ofere audienței o experiență memorabilă, combinând informații relevante cu momente de relaxare și divertisment!

Sursă foto: Instagram Oana Zamfir

Citește și:



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton