; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana vrea un bebe de la Pepe

31 January 2005

S-a intors dintr-o vacanta de vis din Dubai cu planuri serioase de maritis. Pepe este singurul barbat care a facut-o sa isi doreasca o familie. Oana crede ca un copil ar intregi povestea lor de dragoste, dar nu vrea sa renunte la cariera pentru familie si nici la familie pentru cariera.
“Nu ne-am logodit, dar am discutat foarte clar despre casatorie. Vreau ca alaturi sa ne fie oameni care ne iubesc si ne vor cu adevarat impreuna. Din pacate, multi care ne vad atat de indragostiti sunt invidiosi. Sunt oameni foarte apropiati la care nu ne-am fi asteptat , prieteni si rude, care nu ar fi trebuit sa se amestece. Un dusman este normal sa-ti vrea raul, dar este foarte urat ca cineva care ti-e drag sau la care te-ai astepta sa te sprijine, sa te puna intr-o situatie penibila. Eu si Pepe suntem la o varsta la care suntem pe picioarele noastre. Avem o cariera, surse de venit , deci nu depindem financiar de absolut nimeni, iar acest lucru ne ofera posibilitatea, in ciuda tuturor”
Iata si portretul robot al copilului, care trebuie neaparat sa fie baiat.” Imi doresc sa am un baietel. Sa fie rau, sa planga, sa dea din picioare, sa fie miorlait si alintat. Deocamdata lucram la acest proiect ” Era normal ca Pepe sa isi doreasca (ca mai toti barbatii) un mostenitor. Oana are si ea motivele ei: “Un barbat trece mai usor prin viata, decat o femeie. Nu face atatea compromisuri. I se iarta mai usor greselile, se bucura de mai multa libertate si sufera mai putin. In plus, baietii seamana cu mamele, pe care le iubesc mai mult. Eu l-am adorat pe tata si atunci cand eram mica spuneam
ca o sa ma marit cu el.”

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare