; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristi si oana

Oana Turcu şi Cristi Brancu prezintă “Stars Awards”

25 January 2014

cristi si oanaCristi  Brancu şi Oana Turcu vor prezenta, în această seară (sâmbătă, 25 ianuarie), de la ora 21.00, de pe scena Teatrului de Comedie, emisiunea „Stars Awards'.

Este vorba de o emisiune-spectacol în care vedetele Antenei Stars acordă premii personalităților din diverse domenii, celor mai importanți oameni ai momentului.

Star tv', Star HIT', Best Story', Star Talent', Excelenţă', Omului anului', Pariul', sau Fashion Star', sunt secţiunile la care se vor acorda premii în cadrul spectacolului Stars Awards'.

De 16 ani, am organizat peste 150 de gale de premiere în care au fost toate personalităţile României. Dar totul a fost, de fapt, un antrenament cu public pentru ce va urma – STARS AWARDS. Este un concept unic, care schimbă cu totul perspectiva . De acum, poveştile extraordinare ale personalităţilor trec în prim-plan, aşa cum Antena Stars pune în evidenţă  toate poveştile vedetelor!', declară  Cristi  Brancu, amfitrionul spectacolului.

La rândul ei, Oana Turcu spune că: prima ediţie a  se întoarce la câteva dintre cele mai puternice vedete ale anului 2013! E o întâlnire de colecţie, cu mari surprize. Una dintre ele este aceea ca vedetele Antena Stars vor oferi premiile, alături de super-vedete! Nu e doar o festivitate de premiere, este un SPECTACOL!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare