; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana tache

Oana Tache, „verişoara” de la tropice

20 February 2015

Reporterul special Oana Tache (27 de ani), care ne ţine, seară de seară, la Pro TV, conectaţi la peripeţiile celor care participă la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', ne-a povestit despre aventura ei africană.

oana tache

Ce-ţi lipseşte cel mai mult din România?

Este superbă Africa și am avut ocazia să fac și să văd lucruri pe care, cu siguranță, în Europa nu aș fi avut ocazia să le experimentez: am călărit elefanți, am avut tarantule pe cap și șerpi de toate felurile pe post de mărgele, am văzut cimpanzei și girafe, am făcut drumeție în junglă, am cântat și dansat cu localnicii, dar îmi e dor de România. Îmi lipsesc mult familia și prietenii și internetul! În Africa nu e ca în România la capitolul conectivitate și net. Și magazinele se-nchid la şase seara.

Care a fost prima impresie pe care ai avut-o când ai ajuns în Africa de Sud?

E îngrozitor de cald pentru noi, aștia obişnuiți cu zăpada în februarie. În oraș (Mpumalanga / n.r.) am văzut șopârle peste tot și ni s-a explicat că nu e bine să ieși pe stradă neînsoțit. Ba chiar ne-au încuiat în mașini în cartierele rău-famate. Dar africanii sunt și prietenoși, zâmbesc mult și sunt înnebuniți după fotbal. E o altă lume!

Cum te înţelegi cu Mihai Bobonete şi Cabral?

Sunt foarte fericită că fac parte din acest proiect! Cabral şi Bobo m-au adoptat' ca pe surioara mai mică de care au grijă, iar pentru telespectatori voi fi verișoara îndepărtată' care le povestește direct de la tropice cum e în jungla africană. Asta da experiență de reality show, și pentru cei de acasă, și pentru cei care și-au pus pielea la bătaie.

Ce faci când nu filmezi?

Mă relaxez. Căldura ne moleșeşte, așa că merg la piscină. Aș vrea să merg la un concert în Africa, sunt dependentă de muzică. Vorba aia, lupul schimbă continentul, dar năravul ba!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare