; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Tache a născut primul ei copil, Petru Lucas, chiar de ziua MTV

FOTO. Oana Tache a născut primul ei copil, Petru Lucas, chiar de ziua MTV

03 August 2020

Deși ar fi trebuit să vină pe lume o săptămână mai târziu, micuțul Petru Lucas i-a făcut o surpriză frumoasă mamei sale, Oana Tache. El s-a născut la un spital privat din București pe 1 august, chiar de ziua MTV.

Oana Tache, singura reprezentantă a României la 8 ediții MTV EMA, spune că micuțul este cel mai frumos cadou pe care l-a primit în apropierea zilei ei de naștere, azi, 3 august.

 Vezi galeria foto >

Deși ziua nașterii era stabilită pe data de 7 august, Petru s-a pregătit un pic mai devreme să își cunoască familia. De fapt ei vin atunci când vor, indiferent de ce decidem noi. Și este o dovadă în plus că ne seamănă: despre mine se știe deja că sunt curajoasă și dornică să explorez cât mai mult și mai repede, iar Filip este foarte hotărât. Iată că astfel îi spunem bun-venit lui Petru mai devreme, pentru a întări familia Leilor', declară Oana.

De acum încolo vor fi multe aniversări de sărbătorit în luna august pentru Oana, dar până atunci ea se bucură că Petru Lucas este sănătos, că ea se simte bine și la nici două zile de la naștere e plină de energie.

Imediat după naștere am postat pe blog, iar de a doua zi am început să merg, mă ridic singură și mă plimb întruna prin spital', a povestit Oana.

Oana declară că a avut o sarcină ușoară și a fost foarte activă până cu câteva zile înainte să nască. Ea și-a dorit foarte mult să aibă și o serie de poze profesionale din această perioadă minunată din viața ei, mai ales că o parte importantă din sarcină a prins-o mai mult în casă, în perioada de urgență. Astfel încât, cu doar două zile înainte de naștere, ea s-a bucurat de ședința foto realizată de Mădălina Udrescu.

Bebe Petru Lucas mi-a dat atât de multă energie încât pe ultima sută de metri am reușit să le facem pe toate, inclusiv camera bebelușului. Am apucat să pregătim tot, chiar dacă Petru Lucas s-a grăbit. Abia aștept să mergem acasă ca să ne putem bucura în formulă completă, Filip să îi citească, eu să îi pun muzică și să ne serbăm zilele retroactiv”.

Oana și-a adus copilul pe lume într-o perioadă cu multe incertitudini, schimbări și restricții pandemice.

Însă totul a decurs minunat mai ales datorită implicării doamnei doctor Oana Dorobanțu, căreia îi mulțumesc nu doar pentru pregătirea sa, ci și pentru implicarea umană, pentru sfaturi și dăruire. O recomand cu toată căldura'.

Anul 2019 i-a adus Oanei mai multe premiere, pe lângă cea mai frumoasă veste, aceea că va deveni mamă. Ea a fost singura reprezentantă a României la Bruxelles, la European Youth Week și singurul influencer desemnat de Parlamentul European și Comisia Europeană să reprezinte România în cadrul Alegerilor Europarlamentare, colaborând pe proiecte de implicare civică cu Parlamentul European.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare