; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana şi Pepe, un divorţ cu semne de întrebare

09 March 2011

pepe si oana zavoranu, un divort cu semne de intrebareNici nu a început bine scandalul dintre Irinel şi Monica Columbeanu (declaraţiile şi filmuleţele lui Irinel fiind mai mereu subiectul ştirilor la TV), când am aflat că un alt cuplu celebru din showbiz-ul de la noi, Pepe şi Oana, a decis să o ia pe drumuri separate.

Despărţirea lor pare însă cusută cu aţă albă. Oana (ale cărei coperţi pentru TVmania le puteţi vedea aici) nu a părut atât de afectată în emisiunea lui Dan Capatos, Un show păcătos', de marţi, 8 martie, de faptul că se desparte de cel care i-a fost alături, la bine şi la rău, mai bine de opt ani. Temperamentala brunetă a avut totuşi o reacţie nervoasă când a aflat că, în timp ce ea era în emisiune, Pepe se afla la apartamentul lor pentru a-şi lua câteva dintre lucurile personale.

Oricum, până la ora aceasta, nici Pepe, nici Oana (care au apărut recent la “Te pui cu blondele” şi nu au lăsat să se înţeleagă că ar avea probleme) nu au depus actele de divorţ. Deşi se pare că Pepe intenţionează. Nu am depus actele de divorţ. Abia am luat certificatul de căsătorie de sus. Voiam să îl fur şi pe Marty, l-am mângâiat un pic şi aş fi vrut să îl iau. Îţi dai seama că făcea şoc!', a declarat cântăreţul celor de la Cancan.

Oana şi Pepe au deja pe altcineva?

Vestea că cei doi urmează să divorţeze şi că Pepe s-a săturat de interminabilul proces pe care Oana îl are cu mama ei pe avere i-a şocat pe apropiaţii celor doi. Costin Mărculescu, prietenul lor, a declarat la Acces direct' că nu i-a auzit niciodată certându-se sau vorbindu-şi urât şi că îi vine greu să creadă că nu vor mai fi împreună vreodată.

Mulţi au speculat însă faptul că cei doi ar divorţa pentru că acest lucru ar ajuta-o pe Oana Zăvoranu în procesul pe care îl are cu mama ei, Mărioara, Oana urmând să-şi primească partea de avere doar dacă nu ar mai fi cu Pepe. Totuşi, într-un interviu telefonic pe care l-a avut în cadrul emisiunii Acces direct' de la Antena 1, Mărioara Zăvoranu s-a eschivat când a trebuit să răspundă la întrebarea dacă îi va da ce i se cuvine Oanei acum, când nu mai este cu Pepe. Cu siguranţă, avocaţii brunetei ştiu mai bine cum stau lucrurile.

De asemenea, tabloidele le-au pus în cârcă, atât Oanei, cât şi lui Pepe, noi cuceriri, însă fără să aibă poze concrete, în care cei doi să apară în ipostaze romantice alături de alţi parteneri. Pepe s-a afişat însă recent cu o domnişoară la un restaurant, iar Oana a avut acum câteva luni o întâlnire nocturnă cu tânăr politician pe nume Tudy.

Până una-alta, este sigur că astăzi, 9 martie, Pepe vine la “Happy Hour” să vorbească despre divorţ.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare