; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_150714_XF4 auditii_0342_1

Oana Sârbu a băgat “zâzanie” între juraţii X Factor, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu

02 October 2014

Cel de-al treilea episod „X Factor', difuzat vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1 aduce în faţa celor trei juraţi – Delia, Brenciu şi Bănică o mulţime de concurenţi, uniţi de o pasiune comună, muzica, şi veniţi din întreaga ţară pentru a da proba de foc, cea a interpretării pe scena „X Factor'. Printre aceştia şi o tânără de 18 ani, sosită tocmai din Chişinău pentru a le demonstra juraţulor că are factorul X.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_150714_XF4 auditii_0342_1

Piesa pe care Diana şi-a ales-o pentru a-i impresiona pe juraţi este una din repertoriul Oanei Sârbu, moment în care rock-starul Bănică a vrut să îi facă o surpriză bunei sale prietene:

„Dacă nu îţi sporesc emoţiile, am să o sun acum pe Oana, să te asculte şi ea!'

Bineînţeles, colegul său de juriu, Horia, pus pe şotii, şi-a pregătit şi el telefonul, ca în cazul în care Oana nu va răspunde, să încerce şi el să o sune. Spre sfârşitul reprezentaţiei tinerei, artista a răspuns, însă apelului lui Horia Brenciu.

„Oana Sârbu a pus mâna pe telefon şi a văzut că o sunaseră în acelaşi timp şi Brenciu şi Bănică. Trebuie să fi fost cea mai fericită femeie de pe pământ. Dar ce a ales ea? M-a ales pe mine!', a povestit râzând Brenciu, care a continuat: „Cu el a fost în film, cu mine în realitate!'.

Ce i-a răspuns rock-starul Bănică lui Horia, dar şi momentul Dianei pe scena „X Factor' vor putea fi urmărite vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare