; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana roman

Oana Roman vrea să plece definitiv din România. Mărturisirile tranșante ale vedetei: „O țară plină de ură”

23 June 2021

Oana Roman e mai hotărâtă ca niciodată să părăsească România. Chiar dacă și-a construit o carieră și este cunoscută, fiica lui Petre Roman își dorește să se stabilească pe meleaguri străine alături de familia sa. 

Singurul motiv pentru care Oana Roman va mai sta o perioadă acasă este mama sa, care în momentul de față are probleme  de sănătate și necesită sprijin din partea fiicei sale. Dezvăluirea despre plecarea din România a fost făcută de Oana în mediul online:

„M-a întrebat azi cineva într-un interviu dacă aș renunța la viață publică dacă aș primi 1 milion de euro. Aș renunța la viața în România mâine, dacă aș putea pleca undeva unde nu mă știe nimeni, fără un milion de euro. Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă ține aici. Nimic. O țară plină de ură, venin și ignoranță nu are cum să ajungă departe. Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România', a mărturisit Oana Roman pe Instagram.

 Vezi galeria foto >

Momentan, mama sa, Mioara, se află internată într-un centru de recuperare unde primește tot sprijinul pentru problemele de sănătate cu care se confruntă:

„Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi, nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit! Tata ştie, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuţie cu Marius. Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată', a povestit Oana, în urmă cu câteva luni, la Kanal D, conform libertatea.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare