; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc! Când va avea loc evenimentul (7)

Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc! Când va avea loc evenimentul

22 July 2021

Se pare că Oana Roman s-a răzgândit în privința recăsătoriei cu Marius Elisei. Deși spuneau că nu mai vor nuntă, aceștia se pregătesc să își reînnoiască jurămintele, mai curând decât credeam! 

Oana Roman și Marius Elisei au anunțat la finalul anului trecut că divorțează. Pentru că încurcate sunt căile dragostei, între timp cei doi s-au și împăcat și au decis să își mai ofere o șansă. Se pare că lucrurile merg într-atât de bine, încât Oana Roman a anunțat că se va recăsători cu tatăl fiicei sale. Frumosul eveniment va avea loc chiar de ziua lui Marius Elisei, pe 24 septembrie. 

 Vezi galeria foto >

„Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă', a dezvăluit Oana Roman.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare