Homepage  / Vedete româneşti

Oana Roman ia în calcul întoarcerea în televiziune. Ce emisiune și-ar dori să prezinte

Oana Roman ia în calcul întoarcerea în televiziune. Ce emisiune și-ar dori să prezinte
16

de Cristina Țapu,

Oana Roman, în vârstă de 48 de ani, este foarte activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu evenimentele importante care au loc în viața sa. Recent, ea a răspuns întrebărilor venite din partea fanilor și a clarificat dacă intenționează sau nu să revină în televiziune.

Oana Roman ia în calcul să revină în televiziune

Oana Roman a avut o perioadă în care a fost activă pe micile ecrane, după care a ales să se retragă. Acum, după o lungă absență, fanii au început să îi adreseze întrebări despre această decizie. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe Instagram, vedeta a fost întrebată dacă ar reveni la TV.

oana romanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Sincer, în momentul ăsta am atât de multă libertate și mă simt atât de bine cu ceea ce fac, încât aș merge înapoi la televiziune doar dacă aș face o emisiune poate înregistrată și cu o frecvență săptămânală. 

Dar nu m-aș mai întoarce sub nicio formă să fac o emisiune zilnică, în direct, așa cum am făcut. Dar poate ceva înregistrat, poate ceva tip interviu probabil că mi-ar plăcea să fac” , a fost răspunsul oferit de fiica lui Petre Roman.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat cu scandal

Oana Roman a fost căsătorită cu Marius Elisei, dar relația lor s-a încheiat în termeni neprietenoși. Fiica lui Petre Roman și fostul soț nu păstrează legătura, iar Marius refuză să se implice în viața fiicei sale, spre durerea acesteia. În plus, conform declarațiilor Oanei Roman, Marius nu plătește pensia alimentară asupra căreia au convenit, chiar dacă aceasta este de doar 500 de lei pe lună.

Oana Roman a arătat că este asumată și plină de curaj. Mai în glumă, mai în serios, a publicat un anunț matrimonial. Oana a anunțat că este în căutarea unui partener de viață. Așa cum cere un anunț matrimonial, vedeta a specificat cerințele sale și ceea ce oferă viitorului său partener.

La finalul mesajului, Oana Roman i-a rugat ironic pe cititori să nu o dea la ziar. Totuși, exact asta s-a întâmplat, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

„Dacă e bal, bal să fie! Rog seriozitate 48. Berbec. Copil – fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare că aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan. Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine şi cele două suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut”, a fost mesajul pe care Oana Roman l-a scris pe un grup de Facebook.

Sursă foto: Instagram Oana Roman

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton