; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Roman

Oana Roman s-a despărțit de soț în ajunul Sărbătorilor: „Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme”

12 December 2019

Oana Roman și Marius Elisei se despart. Vestea surprinzătoare a fost dată chiar de Oana, pe pagina sa oficială de Facebook.

Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Isabela, care va împlini vârstă de 6 ani în luna februarie a anului viitor. Se pare că lucrurile între Oana și Marius nu mai funcționează de ceva vreme și cei doi au decis să se separe pentru o perioadă. Vestea despărțirii a fost dată chiar de vedeta de televiziune, seara trecută, printr-o postare tulburătoare pe contul său de Facebook.

 

„Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare ! Am scris o si am sters o apoi ! Din pacate o fac pana la urma !
Sunt un om asumat , sincer si transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfecta asa cum se face pe rețelele sociale . Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l am mintit niciodată.
Prefer să aflați de la mine decat din zvonuri sau speculații
In aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată , dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne am luptat cu boala , cu lipsurile , cu grijile! Aceste încercări si au pus amprenta asupra noastră si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu.
Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna , asta doar timpul va decide .
Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela ! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere .
Cand părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare si legatura cu mama , lucru care mi a cauzat o suferință și o trauma de nedescris . Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință , si imi doresc ca relatia noastră ca părinți sa ramana una civilizată și de prietenie in a putea sa ne creștem în mod responsabil copilul.
Marius a fost lângă mine cand nu a fost nimeni , s a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv si fizic in cresterea Isabelei , am trăit multe lucruri frumoase si pt asta il respect si il voi respecta toată viața mea ! Imi doresc sa avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem .
Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme , dar relatia noastra ca părinți trebuie sa ramana impecabilă.
Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu intre noi , dar acum amândoi stim ca aceasta separare este unica soluție.
Mi as dori ca presa sa nu speculeze aberant atata timp cat cred ca am fost destul de clară !
Va mulțumesc!', a scris aceasta.

Ulterior, Oana Roman a ținut să precizeze într-o altă postare că în momentul de față nu se pune problema de un divorț, ci pur și simplu doar de o despărțire. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare