Homepage  / Vedete româneşti

Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre fiica ei: „Am momente în care explodez, inclusiv în faţa ei”

Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre fiica ei: „Am momente în care explodez, inclusiv în faţa ei”
5

de Redactia Tvmania

Oana Roman își crește aproape singură fiica, pentru că tatăl Isabelei nu prea le este alături, potrivit spuselor ei. Deși au trecut împreună prin momente dificile, iar sprijinul și înțelegerea fiicei sale au fost și sunt esențiale, vedeta a recunoscut că nu este totul mereu roz în viața ei și că există și momente în care tensiunea atinge cote maxime. Cum o ajută Isabela.

Miercuri, 16 octombrie, a debutat cel de-al treilea sezon al emisiunii „Fresh by Unica” într-un format nou și atractiv. Primul invitat a fost Oana Roman, care a oferit un interviu sincer colegilor noștri. Vedeta a vorbit despre metodele prin care își educă fiica, Isa, și a dezvăluit că în viața de zi cu zi, aceasta îi este un real sprijin.

Oana Roman, despre provocările de a crește un copil cu inteligență emoțională deosebită

Tot în cadrul primei ediții a noului sezon al emisiunii „Fresh by Unica”, Oana Roman a discutat deschis despre experiențele și provocările de a crește un copil extrem de inteligent și sensibil.

„Isa este un copil foarte deștept. Foarte special din punctul ăsta de vedere. Am dus-o la grădiniță când avea 2 ani și câteva luni, iar după câteva luni m-a chemat doamna de la grădiniță și mi-a zis că „Doamna Roman, Isabela este un copil special. Are un grad de inteligență atât mentală, cât și emoțională, foarte ridicate. Trebuie să aveți grijă pentru că nu este ușor să crești un astfel de copil”, a povestit Oana Roman, vizibil emoționată.

Oana Roman (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Vedeta a subliniat că nu este întotdeauna ușor să fii părintele unui copil care înțelege și simte la un nivel mult mai profund pentru vârsta sa. „Evident că nu este tot timpul ușor. Este și un copil care se rănește ușor. Înțelege mult mai multe lucruri decât ar trebui la vârsta ei. Face niște conexiuni de judecată mult mai ușor”, a adăugat ea.

Pentru a-i oferi sprijinul necesar, Oana încearcă să o ghideze pe Isa și să îi împărtășească din propriile sale experiențe. „Eu încerc să o ghidez în zona asta, încerc să îi spun că și eu am trecut prin astfel de stări și lucruri, i-am explicat cum am gestionat eu sau la un moment dat nu am știut cum, dar mi-aș fi dorit să fie cineva să îmi spună. I-am spus să profite că eu pot să îi explic lucrurile astea”.

Aboneaza-te la canalul de Youtube pentru a nu rata emisiunile următoare: http://bit.ly/2Z4jjw9

„Am avut discuții cu ea că nu trebuie să se dea superioară”

Oana Roman, care joacă rolul de mamă full-time și, în majoritatea timpului, de părinte singur, a dezvăluit la „Fresh by Unica” modul în care își educă fiica. Vedeta merită toate aplauzele pentru dedicarea și valorile sănătoase pe care le insuflă fiicei sale. Adeptă a vechilor valori, Oana Roman se asigură că aceste principii fundamentale continuă să contribuie la formarea caracterului fiicei sale.

Vezi și Motivul pentru care Oana Roman a refuzat să participe la „Asia Express”: „Nu se pune problema să mă duc”

„Am încercat să o cresc cu valorile corecte. A înțeles că nu există meserii bune sau proaste, ci doar meserii bine sau prost făcute. A învățat că trebuie să respecți munca fiecărui om și să nu desconsideri pe nimeni. Am avut discuții cu ea că nu trebuie să se dea superioară, ci să fie mândră de numele și familia ei, dar fără a-i subestima pe ceilalți.”, a mai mărturisit Oana Roman.

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton