; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Roman 7 1

Oana Roman, primele declarații despre împăcarea cu Petre Roman: „Am profitat că mama e la tratament”

09 April 2021

După ce a postat în mediul online o fotografie cu tatăl ei, Petre Roman, Oana a povestit și cum a fost revederea și așa-zisa împăcare cu părintele ei.

Contrar zvonurilor din presă, Oana Roman a povestit în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena Stars că nu era certată cu tatăl ei, însă din cauza pandemiei nu s-au mai văzut din toamna anului trecut.

Un alt motiv pentru care Petre Roman nu le vizitează des este prezența mamei ei, Mioara Roman, cei doi evitând să mai vorbească sau să se mai vadă din momentul în care s-au despărțit.

„Noi nu ne-am certat niciodată, doar că și cu nebunia asta cu pandemia nu ne mai văzusem de anul trecut din toamnă și pentru că el nu a fost la noi de când m-am mutat. Am profitat că mama e la tratament, pentru că ei nu se întâlnesc, i-am zis hai vino! Vreau să spun că am avut bucuria că a venit, că am stat împreună, poate pare egoist ce spun, dar am avut poate una dintre cele mai mari satisfacții din viața mea, sincer îți spun! Am avut satisfacția că eu singură am reușit să am o casă!', a povestit Oana Roman la Xtra Night Show. 

 

Oana a dezvăluit că se pregătește să plece în vacanță, pentru că săptămâna viitoare este ziua sa de naștere.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare