Homepage  / Vedete româneşti

Oana Roman l-a dat în judecată pe Marius Elisei. Ce acuzații îi aduce fostului soț

Oana Roman l-a dat în judecată pe Marius Elisei. Ce acuzații îi aduce fostului soț
10

de Redactia Tvmania,

Oana Roman a decis să depună o plângere penală împotriva lui Marius Elisei, acuzându-l de lipsă de implicare în viața fiicei lor, Isabela. Vedeta afirmă că fostul soț nu și-a respectat obligațiile financiare și că fetița este neglijată emoțional, văzându-și tatăl foarte rar. Iată detaliile!

Oana Roman l-a dat în judecată pe Marius Elisei

După despărțire, Isabela a rămas în grija mamei sale, Oana Roman, care susține că fetița a fost profund afectată de divorț. Oana îl acuză pe Marius Elisei de lipsă totală de implicare în viața fiicei lor, atât financiar, cât și emoțional. Vedeta a declarat că fostul soț nu a plătit pensia alimentară, în ciuda convenției semnate la notar în momentul separării.

oana-roman-si-marius-elisei-s-au-despartit-5-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Conform acestei convenții, Marius Elisei putea să-și viziteze fiica oricând, fără un program fix, și trebuia să contribuie cu minimum 500 de lei lunar pentru pensia alimentară a Isabelei. Până în prezent, el nu a contribuit cu niciun leu, acumulând datorii de aproximativ 4000 de euro, conform spuselor Oanei Roman.

În această situație, Oana Roman a decis să depună o plângere penală pentru infracțiunea de abandon de familie. Vedeta este determinată să prezinte autorităților toate dovezile necesare și speră că astfel, Marius Elisei va fi convins să se implice și să-și asume rolul de tată. Contactată de Spynews și Știrile Antena Stars, Oana Roman a declarat că nu dorește să comenteze pe acest subiect, dar are încredere că autoritățile își vor face datoria.

Marius Elisei nu a plătit pensia alimentară a fiicei sale de când s-a separat de Oana Roman

Conform articolului 378 din Codul Penal, abandonul de familie constă în: „săvârșirea de către persoana care are obligația legală de întreținere, față de cel îndreptățit la întreținere, a uneia dintre următoarele fapte părăsirea, alungarea sau lăsarea fără ajutor, expunându-l la suferințe fizice sau morale, neîndeplinirea, cu rea-credință, a obligației de întreținere prevăzute de lege neplata, cu rea-credință, timp de 3 luni, a pensiei de întreținere stabilite pe cale judecătorească”.

În urma acuzațiilor aduse de către Oana Roman, Marius Elisei a ales să rămână în tăcere, refuzând să își exprime opinia și a decis să nu mai apara în emisiunile televizate și să acorde interviuri.

Oana Roman a fost căsătorită cu Marius Elisei, dar relația lor s-a încheiat în termeni neprietenoși. Fiica lui Petre Roman și fostul soț nu păstrează legătura, iar Marius refuză să se implice în viața fiicei sale, spre durerea acesteia. În plus, conform declarațiilor Oanei Roman, Marius nu plătește nici măcar pensia alimentară asupra căreia au convenit, chiar dacă aceasta este de doar 500 de lei pe lună.

Sursă foto: Instagram – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton