; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana roman

Oana Roman, aniversare în Egipt. Cine o însoțește în vacanță

14 April 2021

Oana Roman și-a sărbătorit ziua de naștere în Egipt. Vedeta a aniversat pe 13 aprilie 45 de ani și, pentru că nu s-a putut bucura de o petrecere în pandemie, a hotărât să-și facă cadou o vacanță. 

Oana Roman nu a plecat singură, ci însoțită de fiica sa Isabella și de Vica Blochina. 

 

„După o zi foarte lungă, cu trezit la 4 dimineaţa, în sfârşit ne-am liniştit într-un loc de vis. Vreau să vă arăt un pic ce este aici. Este absolut superb. Este ceva de vis, absolut sublim. M-am aranjat un pic şi o să mergem la masă. Vreau să vă arăt cât de frumos se vede”, a spus Oana Roman pe Instagram. 

 Vezi galeria foto >

Oana își dorea ca în această vacanță să fie însoțită și de fostul soț, Marius Elisei, mai ales pentru fiica lor care și-a rugat tatăl personal să le însoțească. Cu toate acestea Marius Elisei a refuzat invitația.  

„Vreau să vă spun că astăzi am confirmat plecarea noastră în vacanţă, de ziua mea. Din păcate prietenii cu care trebuia să mergem nu mai pot veni din cauza unor probleme de sănătate şi o să merg doar eu cu Isa”, spunea Oana Roman în urmă cu câteva zile pe Instagram.

Fiica lui Petre Roman povestea în emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show' că fostul soț i-a refuzat invitația. Vedeta e convinsă că fostul ei soţ are o nouă relaţie.

”Isa şi-a dorit foarte mult ca tatăl ei să vină şi el noi, în baza unei relaţii civilizate pe care o avem. A spus că pentru ea ar fi o minune. Din păcate, tatăl ei nu vrea să meargă cu noi în vacanţă, iar pe mine mă doare foarte tare lucrul acesta. Mă doare că ea nu mai poate să fie cu noi împreună, chiar dacă noi nu mai suntem împreună, suntem părinţii ei şi pentru ea ar fi fost o bucurie, dar nu putem să obligăm pe nimeni, aşa că vom pleca doar noi două”, spunea, de curând, Oana Roman.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare