Homepage  / Vedete româneşti

Oana Roman, reacție dură după ce a fost jefuită în propria casă. Pe cine acuză acum de furt. „Mi-au dispărut lucruri”

Oana Roman, reacție dură după ce a fost jefuită în propria casă. Pe cine acuză acum de furt. „Mi-au dispărut lucruri”
9

de Roxana Mirea,

Oana Roman este foarte activă pe rețelele sociale și își ține fanii la curent cu întâmplări din viața sa. Recent, fiica lui Petre Roman a mărturisit că i-au fost furate anumite obiecte din casă și că își dorește să încerce să le recupereze.  

Oana Roman a fost furată 

Oana Roman le-a povestit fanilor ei de pe Instagram că a încheiat contractul cu firma de curățenie cu care colabora de ceva vreme. Vedeta spune că au fost oameni care au tras-o la răspundere pentru acest lucru și a ținut să precizeze că s-a încheiat colaborarea din cauză că firma și-a încheiat activitatea. Pe de altă parte, Oana Roman a dezvăluit că i-au dispărut lucruri din casă atunci când angajații firmei au venit să îi facă curățenie. Cum nu are camere de supraveghere în casă, ea nu a putut să dovedească nimic, dar speră să recupereze o parte dintre lucruri.  

 „De ce nu mai am firma de curățenie și de ce haterii bolnavi psihic și-au luat țeapă încercând să mă atace, neștiind care este situația. Precizare privind contractele mele: Nu fac nimic pe barter. Toate contractele mele pe termen lung sunt contra cost și plătesc pentru ele taxe și impozite la Stat.  

Firma de curățenie pur și simplu și-a încheiat activitatea, au închis firma și asta a fost. Nu au reuşit să găsească personal de încredere și care să facă treaba bine. Cât despre faptul că mie mi-au dispărut lucruri din casă, nu am camere în casă că să arate exact cine a luat, drept pentru care cred că voi apela la public pentru a reuși eventual să iau urma anumitor obiecte. Vom vorbi despre asta curând”, a transmis Oana Roman pe pagina ei de Instagram.  

oana-roman-a-fost-furata-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Primesc mesaje de la femei care-mi spun: „Păi, cum? Ăia de la firma de curățenie îți furau din casă și lucrurile nu decurgeau bine și tu le făceai reclamă?” Cum poți să crezi așa ceva? Ce minte schimonosită trebuie să ai să crezi așa ceva? Eu am explicat foarte clar că, în momentul în care am sesizat această problemă, deja ei mă anunțaseră că au închis firma. Practic, nu au mai venit la curățenie, eu nu am observat că lipseau tacâmurile pentru că fusesem plecată, m-au anunțat că au închis firma și în momentul ăla, a doua zi sau a treia zi, am ajuns acasă și am constatat că lipsea ceva”, a mai clarificat Oana Roman.

Sursa Foto: Facebook, Instagram 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton