; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana radu silicoane (2)

Oana Radu vrea alte silicoane. De ce își dorește această schimbare

16 April 2021

Oana Radu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities', este hotărâtă să recurgă la o nouă intervenție chirurgicală, după ce a reușit să slăbească 65 de kilograme. 

Artista a decis să își schimbe silicoanele, explicând în mediul online motivele din spatele acestei decizii. Se pare că schimbarea silicoanelor nu este un moft, ci o necesitate conform spuselor Oanei Radu.

 

Oana Radu a mai spus că intervenția estetică va avea loc foarte curând.

„Foarte curând (n.r. o să se opereze). Mai curând decât credeți urmează această intervenție. (…) Apropo de operație, că m-ați întrebat, fix acum mă îndrept către medicul care mă va opera și o să vorbim puțin cu el despre ce presupune intervenția mea, despre faptul că nu e un moft, despre faptul că nu e o chestie doar estetică și că este ceva ce mă complexează, ceva ce e greu de trăit cu’, a spus Oana Radu la InstaStory.

Oana Radu s-a filmat și în cabinetul medicului  și a dezvăluit că operația pe care și-o va face se numește mastopexie și are ca scop ridicarea bustului și schimbarea protezelor.

„Povesteam că sunt în drum spre clinică și am ajuns și vi-l prezint chiar acum pe domnul doctor. M-am hotărât, gata, trebuie să-mi faceți ceva să fiu și eu în rândul lumii. Domnul doctor o să-mi facă o operație de mastopexie. Folosim proteze rotunde. Nu se știe dacă mai mici decât cele pe care le am. Doamne ajută! Să ne iasă treaba bună!’, a mai spus Oana Radu.

 Vezi galeria foto >

Își dorește să devină mamă

Pe lângă această dezvăluire, Oana și-a provocat urmăritorii să îi adreseze curiozități legate de activitatea profesională și viața personală. Artista a mărturisit că își dorește să devină mamă, însă nu în acest moment:

Probabil că o să fac un copil, normal. În acest moment nu vreau să fac un copil. Dar vreau să fac un copil pe viitor, Bineînțeles, cred că toți trebuie să facem un copil, mă gândesc eu…', a spus Oana Radu pe pagina sa de Instagram.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare