Homepage  / Vedete româneşti

Oana Radu a semnat cu Antena Stars. Ce emisiune va prezenta artista. Dată de lansare

Oana Radu a semnat cu Antena Stars. Ce emisiune va prezenta artista. Dată de lansare
10

de Cristina Țapu,

Oana Radu a semnat un contract cu Antena Stars și va avea propria emisiune TV. În acest show, intitulat „În culisele celebrităţii”, ea se va prezenta fanilor exact așa cum este în viața de zi cu zi, nu doar în timpul spectacolelor.

Oana Radu va avea propria emisiune la Antena Stars

Oana Radu se alătură vedetelor care au acceptat provocarea reality show-ului „În culisele celebrităţii”. În această emisiune, ea își va dezvălui adevărata personalitate fanilor, arătându-se așa cum este în viața de zi cu zi, nu doar pe scenă sau la evenimente mondene.

După o perioadă dificilă în care a luptat pentru a-și vindeca sufletul după un divorț cu scandal, Oana Radu este mai puternică decât oricând și pregătită să înceapă un nou capitol în viața ei.

Cu-ce-problema-de-sanatate-se-confrunta-Oana-Radu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Oana Radu are o viață extrem de agitată: își consolidează afacerile din domeniul frumuseții, își continuă cariera artistică și ne oferă acces la culisele celor mai populare petreceri. Ne primește cu brațele deschise în noua ei casă, achiziționată după divorț și aflată în plin proces de amenajare, ne prezintă prietenii cei mai apropiați și membrii familiei și se lasă descoperită în ipostaze inedite.

Plină de entuziasm, cu o personalitate efervescentă, Oana Radu este o femeie complexă și foarte activă, mereu pusă în fața unor situații inedite de viață. Cum gestionează aceste momente și cum arată culisele vieții sale, veți afla în noua serie care începe pe 22 iunie, în emisiunea „În culisele celebrităţii” de la Antena Stars.

Oana Radu a trecut printr-un divorț dificil după o relație toxică

Oana Radu a surprins recent cu dezvăluirile sale despre relația cu Cătălin Dobrescu și divorțul pe care ea l-a inițiat. După patru ani petrecuți împreună, solista a decis să pună capăt relației, mărturisind acum că legătura lor a fost una toxică.

Într-o discuție cu Teo Trandafir, cântăreața a dezvăluit că a realizat de mult timp că între ea și Cătălin Dobrescu nu există compatibilitate, dar teama de abandon a determinat-o să se căsătorească.

„Este o întrebare la care toată lumea așteaptă un răspuns de la mine, dar nu îl am. Probabil că a fost cumva faptul că încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată, cum am fost părăsită de tată și m-am agățat de niște acte, cred că acesta a fost motivul, să am o certitudine că nu voi mai rămâne singură. Actele nu sunt o idee prea bună. De vorbit, nu vorbim absolut deloc, în momentul de față nu îmi doresc nici măcar să-l văd. Lucrurile care s-au întâmplat în relație au fost urâțele, dar cele de după relație au fost mult mai urâte, nu voi deschide cutia Pandorei decât când voi fi nevoită, au fost îngrozitoare, atât pot să zic. Frica poate avea multe câmpuri… frica de abandon. Tot ce am tolerat în această relație a fost pentru a nu fi părăsită. (…) Când ți se spală creierul cu anumite fraze… oricât de puternic ești sau te crezi, lucrurile astea te afectează la un moment dat”, a răspuns Oana Radu atunci când a fost întrebată de ce s-a căsătorit dacă a simțit că Cătălin nu era bărbatul potrivit pentru ea.

Sursă foto: Instagram Oana Radu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton