Homepage  / Vedete româneşti

Oana Radu s-a sărutat cu un bărbat în timpul unui concert, în fața tututor. „Și eu sunt foarte îndrăgostită de tine”

Oana Radu s-a sărutat cu un bărbat în timpul unui concert, în fața tututor. „Și eu sunt foarte îndrăgostită de tine”
13

de Roxana Mirea,

Oana Radu a fost protagonista unui moment care a surprins pe toată lumea. În timpul unui concert, un bărbat a urcat pe scenă și i-a oferit un buchet de trandafiri. În acel moment, artista i-a spus că și ea este foarte îndrăgostită de el și l-a sărutat. Imaginile s-au viralizat rapid.  

Oana Radu s-a sărutat cu un bărbat pe scenă 

Oana Radu nu a mai ținut cont de nimic și a sărutat un bărbat care a urcat pe scenă. În weekend, Oana Radu a susținut un concert la o locație de petreceri din Iași. La un moment dat, un bărbat a urcat pe scenă și i-a oferit un buchet de trandafiri, în timp ce îi spunea câteva cuvinte la ureche, doar de ei știute.  

Oana Radu nu a ezitat și a avut o reacție surprinzătoare. La microfon, pentru a fi auzită de tot publicul, a spus că și ea este îndrăgostită de el și că ar fi cazul să o sărute.  

Oana Radu a sărutat un bărbat pe scenă  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Și eu sunt foarte îndrăgostită de tine. Și dacă suntem îndrăgostiți unul de celălalt ce putem să facem? Să ne pupăm!”, a spus Oana Radu pe scenă. 

Așadar, Oana Radu și bărbatul respectiv s-au sărutat, în uralele și aplauzele oamenilor din public. Nu se știe încă dată artista chiar are o relație cu persoana care i-a dăruit trandafirii sau a făcut totul de dragul show-ului.  

Oana Radu nu vrea să mai audă de fostul soț 

În noiembrie 2023, Oana Radu confirma despărțirea de Cătălin Dobrescu, antrenorul de fitness care-i fusese soț în ultimii trei ani. Acum, artista nu mai vrea să audă de fostul soț.  

„Nu este nicio relație acum și este cel mai bine pentru mine. Nu avem niciun contact. Îmi pare rău să spun, dar este ultima persoană pe care aș vrea să o văd. Mi-a făcut foarte, foarte mult rău. A fost rău în relație. 

Cel mai urât mi se părea la televizor când vedeam oamenii care au fost într-o relație și apoi se bălăcăresc. Nu aș fi vrut niciodată să ajung să vorbesc despre relație la televizor, dar lucrurile care s-au întâmplat după căsătorie pentru mine au fost îngrozitoare și am avut nevoie să mă apăr, pentru că îmi era frică”, a declarat Oana Radu, la Star Matinal.

Nu e prea frumos să îți speli rufele în pubic. Când ești presat de anumite acțiuni și când ești frustrat, când nu poți să mai locuiești în casa pentru care tu ai muncit, când nu poți să mai fii liniștit, când îți dispar lucruri din casă…”, a mai spus artista. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton