Homepage  / Televiziune

Oana Radu, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Reușiți să controlați mâncatul compulsiv?”

Oana Radu, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Reușiți să controlați mâncatul compulsiv?”
3

de Andra Stana,

Cântăreața Oana Radu va fi invitata ediției din această duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, pe Kanal D.

Oana Radu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” – 1 septembrie 2024  

Oana Radu și-a făcut cunoscută vocea prin participarea la o emisiune de talente, însă succesul ei a atins noi culmi începând cu anul 2014, odată cu transformarea sa fizică și muzicală spectaculoasă. Viața cântăreței, marcată şi de o luptă intensă cu kilogramele în plus, a fost subiect de interes în presa mondenă din România.

Oana Radu la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Prin intermediul celor 40 de întrebări provocatoare, telespectatorii vor avea ocazia să descopere cum privește astăzi artista trecutul, succesul în carieră și relația ei cu propria imagine.

La ce întrebări va răspunde Oana Radu

“De câte ori v-au lovit bărbații?”, “Cât de șocată ați fost de incendierea iubitului dvs?”, “Cât rău v-a făcut tatăl dvs.?”, “Reușiți să controlați mâncatul compulsiv?”, “De câte ori v-ați tăiat singură craca de sub picioare?”, sunt doar câteva dintre întrebările adresate Oanei Radu în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:00, la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton