Homepage  / Vedete româneşti

Oana Radu, atac dur la adresa fostului soț. Motivul pentru care a intentat proces. „Am apelat la justiție”

Oana Radu, atac dur la adresa fostului soț. Motivul pentru care a intentat proces. „Am apelat la justiție”
19

de Roxana Mirea,

Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește apartamentul pe care l-au cumpărat împreună. Așadar, artista a apelat la instantă pentru a împărti bunurile pe care le-au achiziționat cât timp au fost căsătoriți. Oana Radu și Cătălin Dobrescu au divorțat în 2023, după 3 ani de căsătorie. Iată ce a declarat acum artista. 

Oana Radu, lovituă puternică pentru fostul soț 

În noiembrie 2023, Oana Radu confirma despărțirea de Cătălin Dobrescu, antrenorul de fitness care i-a fost soț timp de trei ani. Acum, artista nu mai vrea să audă de fostul soț. În plus, cei doi nu s-au înțeles la împărțirea bunurilor, așa că artista a apelat la instantă. 

Oana Radu a dezvăluit că a acționat în instanță un proces de partaj, iar judecătorul va decide cum va fi împărțit imobilul. Ea a oferit noi detalii despre acest aspăect, în condițiile în care a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram. „Ți-ai recuperat apartamentul”, a fost întrebarea cuiva.  

„Oameni buni, nu am pierdut niciodată apartamentul ca să îl recuperez. Eu și fostul meu soț am fost căsătoriți. În momentul în care ești căsătorit cu cineva, normal că bunurile pe care le dobândești în timpul căsătoriei sunt ale amândurora într-o anumită măsură. Ceea ce am făcut eu a fost că am intentat un proces de partaj, care va stabili la final, fiecare cât are, cum are de luat. E simplu. Am făcut treaba asta pentru că nu am reușit să mă înțeleg amiabil cu fostul meu partener și am zis că cel mai bine legea va decide cine cât va lua, în cât timp îl va despăgubi unul pe celălalt pentru că, din păcate, după o relație care nu se termină tocmai frumos, oamenii nu se pot înțelege amiabil, așa cum ar fi ideal. Am apelat la justiție. (…) Este un proces de partaj pentru care nici nu s-a stabilit un termen. Când se va termina, instanța o să decidă fiecare ce procent va lua din apartamentul ăsta și probabil unul dintre noi îl va despăgubi pe celălalt. 

Dacă nu ne vom înțelege nici așa, se va vinde apartamentul și vom împărți, cu siguranță, banii în funcție de procentul pe care îl va stabili instanța. Cam așa funcționează. Vă zic sincer că uneori și uit de apartamentul ăla și de mașină, că fac atât de multe chestii și am atât de multe binecuvântări în viață, încât uit că există”, a mai spus artista. 

Oana Radu, lovituă puternică pentru fostul soț Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Oana Radu s-a sărutat cu un bărbat pe scenă 

Oana Radu nu a mai ținut cont de nimic și a sărutat un bărbat care a urcat pe scenă. În weekend, Oana Radu a susținut un concert la o locație de petreceri din Iași. La un moment dat, un bărbat a urcat pe scenă și i-a oferit un buchet de trandafiri, în timp ce îi spunea câteva cuvinte la ureche, doar de ei știute.  

Oana Radu nu a ezitat și a avut o reacție surprinzătoare. La microfon, pentru a fi auzită de tot publicul, a spus că și ea este îndrăgostită de el și că ar fi cazul să o sărute.  

„Și eu sunt foarte îndrăgostită de tine. Și dacă suntem îndrăgostiți unul de celălalt ce putem să facem? Să ne pupăm!”, a spus Oana Radu pe scenă. 

Oana Radu a sărutat un bărbat pe scenă  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 19

Așadar, Oana Radu și bărbatul respectiv s-au sărutat, în uralele și aplauzele oamenilor din public. Nu se știe încă dată artista chiar are o relație cu persoana care i-a dăruit trandafirii sau a făcut totul de dragul show-ului.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton