Homepage  / Vedete româneşti

Oana Radu a rupt orice legătură cu fostul soț. „Lucrurile care s-au întâmplat după căsătorie au fost îngrozitoare”

Oana Radu a rupt orice legătură cu fostul soț. „Lucrurile care s-au întâmplat după căsătorie au fost îngrozitoare”
9

de Roxana Mirea,

Oana Radu nu vrea să mai audă de fostul soț, Cătălin Dobrescu. Viața artistei s-a schimbat radical și este foarte mândră de tot ce a realizat. Căsnicia i-a lăsat un gust amar. Ea a mărturisit că fostul partener i-a făcut foarte mult rău. „Am avut nevoie să mă apăr”, spune Oana Radu.  

Oana Radu nu vrea să mai audă de fostul soț 

În noiembrie 2023, Oana Radu confirma despărțirea de Cătălin Dobrescu, antrenorul de fitness care-i fusese soț în ultimii trei ani. Acum, artista nu mai vrea să audă de fostul soț.  

„Nu este nicio relație acum și este cel mai bine pentru mine. Nu avem niciun contact. Îmi pare rău să spun, dar este ultima persoană pe care aș vrea să o văd. Mi-a făcut foarte, foarte mult rău. A fost rău în relație. 

Cel mai urât mi se părea la televizor când vedeam oamenii care au fost într-o relație și apoi se bălăcăresc. Nu aș fi vrut niciodată să ajung să vorbesc despre relație la televizor, dar lucrurile care s-au întâmplat după căsătorie pentru mine au fost îngrozitoare și am avut nevoie să mă apăr, pentru că îmi era frică”, a declarat Oana Radu, la Star Matinal, potrivit spynews.ro.  

Nu e prea frumos să îți speli rufele în pubic. Când ești presat de anumite acțiuni și când ești frustrat, când nu poți să mai locuiești în casa pentru care tu ai muncit, când nu poți să mai fii liniștit, când îți dispar lucruri din casă…”, a mai spus artista. 

Oana Radu nu vrea să mai audă de fostul soț  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Mi-a luat aproape trei ani să ies din relația asta” 

Acum câteva luni, Oana Radu a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare despre deșpărțirea de Cătălin Dobrescu. 

„Aleg să nu-mi mai fie frică, mi-a fost suficient de mult frică în relația pe care am avut-o. Mi se pare îngrozitor, scârbos și oribil despre faptul că am ajuns să vorbesc public despre așa ceva, dar îmi doresc ca povestea asta să fie un exemplu pentru fetele și băieții care trăiesc în relații toxice și trec prin povești similare. (…) Mi-a luat aproape trei ani să ies din relația asta. Deși relația a durat doar patru ani, eu m-am luptat trei ani să plec. Eu mi-am dorit această despărțire, eu am intentat divorțul, pentru că mi-am recăpătat puterea. În decembrie s-a finalizat divorțul, a fost amiabil, la notar, de dragul momentelor frumoase. Cred că nu mai este niciun secret că eu eram singura sursă de venit din familia noastră. Când am început relația, Cătălin antrena în Craiova. Eu locuiam în București. Când a hotărât să se mute la București și au venit foarte multe concerte, el a renunțat la ceea ce făcea pentru a conduce mașina la concerte și a răspunde la telefoane pentru a programa concerte. Nu a renunțat la meseria de antrenor din altruism, ci pentru că aveam multe concerte”, a spus Oana Radu. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton